Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Το ταξίδι στο Λονδίνο με τον νέο σύντροφό της και η πρώτη τους κοινή φωτογραφία!

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να βρίσκεται πίσω στην πρωτεύουσα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου έζησε ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι ξανά ερωτευμένη μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια από τον τελευταίο της χωρισμό, με τον γοητευτικό επιχειρηματία Νάσο Αναστασόπουλο και πλέον δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει. Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα