Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατερίνα Λέχου: Είμαι κοκέτα, θέλω να βγω στο σούπερ μάρκετ και να είμαι προσεγμένη

Κατερίνα Λέχου: Είμαι κοκέτα, θέλω να βγω στο σούπερ μάρκετ και να είμαι προσεγμένη

Για την παράσταση που συμμετέχει στο Εθνικό Θέατρο, τις προηγούμενες εμφανίσεις της στην τηλεόραση και τα μελλοντικά της σχέδια μίλησε στην «Ελένη» η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου.

Αναφορικά με τις συνθήκες των τελευταίων ετών και την πανδημία του κορονοϊού, η Κατερίνα Λέχου τόνισε πως θεωρεί αρκετά ασφαλές το θέατρο, όπου όλοι φορούν μάσκα. «Το θέατρο είναι ασφαλές, θεωρώ λιγότερο ασφαλές το εστιατόριο.

Στους εσωτερικούς χώρους, στο θέατρο θα κάτσεις με τη μάσκα σου να δεις την παράσταση, ενώ στο εστιατόριο θα πρέπει να τη βγάλεις» πρόσθεσε.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το ψυχολογικό θρίλερ «42οC» που συμμετείχε, τονίζοντας ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε τέτοιο ρόλο στην τηλεόραση. «Κοιτάω πάντα πρώτα το σενάριο, τη μεγάλη εικόνα. Το δάσος, όχι το δέντρο και το δάσος ήταν ωραίο, ενώ το δέντρο ήταν υπέροχο. Το διαφορετικό με θέλγει έτσι κι αλλιώς, τρελαίνομαι, είναι πρόκληση», συμπλήρωσε.

«Είμαι κοκέτα, δεν είναι ότι δεν είμαι. Δηλαδή θέλω να βγω στο σούπερ μάρκετ και να είμαι προσεγμένη. Δεν θα βγω με το χειρότερο ρούχο, ενώ και στο θέατρο που πάω για να παίξω θα προσέξω τι θα βάλω.

Θέλω να νιώθω εγώ καλά και θεωρώ ότι είναι σεβασμός και για το χώρο μας, για τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας το πώς εμφανιζόμαστε», συμπλήρωσε η Κατερίνα Λέχου.

«Είμαι τις λεπτομέρειας, της καθαριότητας, όλα αυτά τα έχω απλά τα απαλύνω όσο περνάει ο καιρός», υπογράμμισε η δημοφιλής ηθοποιός για την προσωπική της ζωή, προσθέτοντας: «Όταν είμαστε μικροί τα μεγεθύνουμε και λίγο, είμαστε λίγο drama queen».

Παράλληλα, η Κατερίνα Λέχου μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί φέτος στο Εθνικό Θέατρο, το «Πονηρό Πνεύμα» του Νόελ Κάουαρντ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά. «Είναι μια μαύρη μεταφυσική κωμωδία» σημείωσε η ηθοποιός, τονίζοντας ότι η παράσταση μεταφέρει τον θεατή εν μέσω πολέμου, το 1941, όπου κάποιοι φίλοι αποφασίζουν να καλέσουν ένα εκκεντρικό μέντιουμ, με αποτέλεσμα να «επιστρέψει» το ενοχλητικό φάντασμα μιας πρώην συζύγου του πρωταγωνιστή.

«Δεν συζητάς εύκολα για το θάνατο, αλλά δεν μπορείς να το απεμπολήσεις τελείως από το μυαλό σου, σαν να μην υπάρχει, γιατί αυτό θα κάνει πιο ωραία τη ζωή σου. Αν ξέρεις ότι έχεις ένα μέσο όρο 80 χρόνια στη ζωή σου, θα σκεφτείς πώς μπορώ να κάνω αυτά τα χρόνια να είναι σημαντικά» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις