Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κατερίνα Λιόλιου: Εντυπωσιάζει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Instagram

Κατερίνα Λιόλιου: Εντυπωσιάζει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Instagram
Φωτογραφία: NDPPHOTO

Η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στο Instagram, με μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει εντελώς άβαφη.

Η Κατερίνα Λιόλιου άφησε για λίγο τα λαμπερά ρούχα, τα κοσμήματα και το επαγγελματικό μακιγιάζ, για να ποζάρει στην κάμερα φυσική, χωρίς make up.

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε μέσα από το Instagram προφίλ της, η Κατερίνα Λόλιου φορά μαύρα ρούχα, πράσινο σκουφί και ακουμπά το κεφάλι της στο ένα της χέρι, ενώ δείχνει το πρόσωπό της, άβαφο. Η αλαβάστρινη επιδερμίδα της εντυπωσιάζει!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Έχοντας σημειώσει σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Σάκης Ρουβάς κι ο Γιώργος Σαμπάνης και μετά από μία επιτυχημένη σεζόν έξι μηνών στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, η Κατερίνα Λιόλιου κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και αναλαμβάνει το να ξεσηκώσει το κοινό της Θεσσαλονίκης με την ίδια να ηγείται του μουσικού σχήματος.

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική για την Κατερίνα Λιόλιου, καθώς κυκλοφόρησε, από την Panik Platinum, το πρώτο της ολοκληρωμένο album με τίτλο «1994», από το οποίο έχουν ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τραγούδια όπως τα «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου», «Τελικά Σου Έστειλα» και «Ο Άντρας Των Ονείρων Μου», τα οποία κατέκτησαν υψηλές θέσεις στις τάσεις του Youtube και στα Spotify streams, αλλά και έγιναν viral στο TikTok πριν καν κυκλοφορήσουν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις