Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν μετανιώνω για τίποτα, εμένα μου αρέσει αυτό που είμαι

Κατερίνα Παναγοπούλου: Δεν μετανιώνω για τίποτα, εμένα μου αρέσει αυτό που είμαι

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου, αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου αποκαλύπτει ότι από το δημοτικό έλεγε ότι θα παρουσιάσει το δελτίο του MEGA, μιλά για την δεμένη της οικογένεια και για τον μπαμπά της που εντοπίζει μόνο τα λάθη της. Eξηγεί γιατί πιστεύει ότι πρέπει να έχει κάνεις έναν ναρκισσισμό για να είναι παρουσιαστής και γιατί την ελκύουν μόνο άντρες με έντονες προσωπικότητες.

Σχετικά με τον χαρακτήρα της, η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε ότι ως ταυρίνα είναι τόσο σταθερός άνθρωπος, που ούτε ρυμουλκό δεν την τραβάει, και το ίδιο ισχυεί και στις σχέσεις της. Παραδέχθηκε όμως ότι «κάποιες φορές όμως αυτό σε κάνει να βαλτώνεις».

«Δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί όσα έχουμε κάνει διαμορφώνουν αυτό που είμαστε. Και εμένα μου αρέσει αυτό που είμαι» δήλωσε με ειλικρίνεια.

Αναφορικά με την οικογένεια της περιέγραψε: «Ήμασταν η πυρηνική αγαπημένη οικογένεια εμείς οι τέσσερις, με τους γονείς μου και τον αδερφό μου.

Με τον αδερφό μου σκοτωνόμουν στο ξύλο όταν ήμουν μικρή, κάναμε ομηρικούς καυγάδες. Σήμερα τον αγαπώ όσο κανέναν άλλον».

Για τα σχολικά της χρόνια ανέφερε: «Ήμουν μια μαθήτρια του 18 αλλά δεν άκουγα μπράβο, επειδή ο αδερφός μου ήταν…του 20. Δεν ήμουν το χαϊδεμένο κορίτσι, το αντίθετο. Πολλές φορές γκρινιάζω στον πατερά μου γιατί εντοπίζει πάντα μόνο τα λάθη μου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις