Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατερίνα Στανίση για Γιώργο Πατούλη: Δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία

Κατερίνα Στανίση για Γιώργο Πατούλη: Δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

«Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατουλη και όσα λέγονται για εμένα και το Ζάππειο» αναφέρει στην ανάρτησή της η Κατερίνα Στανίση.

Η ίδια, που τραγούδησε στην πολυσυζητημένη εκδήλωση στο Ζάππειο, όπου χόρεψε το ζεϊμπέκικο ο Γιώργος Πατούλης, έκανε την ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας τη δική της άποψη για όσα έγιναν εκείνη τη μέρα. Μια μέρα, που προκάλεσε «αλυσιδωτές» αντιδράσεις οι οποίες κατέληξαν στην ανακοίνωση Πατούλη, ότι δε θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής.
«Στο τέλος της βραδιάς και ενώ ήταν στον χώρο πολύ λίγα άτομα είπα 5 τραγούδια για να τιμήσω και εγώ γυναίκες που ήρθαν από τόσο μακριά, αφιλοκερδώς. Ο κ. Πατουλης είχε ήδη φορέσει το σακάκι του και έφευγε ο άνθρωπος με τους συνοδούς του. Τότε τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία και πλησίασα και εγώ ζητώντας του να κάνει 2 στροφές να τις τιμήσει.
Όλο αυτό που έγινε είναι πολύ κρίμα και εγώ σαν άνθρωπος είμαι βαθιά πληγωμένη αφού του κόστισε πολλά στην καριέρα του χωρίς να φταίει» γράφει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στανίση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις