Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Κατερίνα Στικούδη για τη συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα: Έχω άγχος, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Κατερίνα Στικούδη για τη συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα: Έχω άγχος, ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes» για το ντουέτο της με την Γαλλίδα La Zarra, αλλά και για την επερχόμενη συναυλία της με την pop star Κριστίνα Αγκιλέρα.

Η Κατερίνα Στικούδη, αναφερόμενη στη συνεργασία της με την εκπρόσωπο της Γαλλίας στη φετινή Eurovision La Zarra, στο ντουέτο «Evidemment», είπε: «Ήταν κάτι πολύ όμορφο, ειλικρινά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.

Είναι ένα τραγούδι που με το που το άκουσα για πρώτη φορά, μου άρεσε πάρα πολύ. Έπρεπε να πάει καλύτερα, η αλήθεια είναι».

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο «Καλοκαίρι Yes» και στην Κωνσταντίνα Μαύρου και για τις προετοιμασίες αλλά και τα συναισθήματά της για τη συνεργασία με την Κριστίνα Αγκιλέρα.

«Φυσικά και έχω άγχος. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, αλλά είμαι συγκεντρωμένη.

Θέλω να παρουσιάσω κάτι πολύ όμορφο. Έχουμε προετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ ωραίες χορογραφίες, φανταστικά κοστούμια», ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

Σε ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα που γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον, απάντησε: «Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση να παρουσιάσω το Shopping Star», καθώς πλέον και επίσημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει την εκπομπή μόδας του Star.

«Είμαι σε μια δημιουργική φάση. Πάντα η δουλειά μου, μου άρεσε πάντα την αγαπούσα γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να εκφραστώ, να κάνω πράγματα και να κάνω πράξη όλα αυτά που έχω στο κεφάλι μου», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις