Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Λαμπερή όσο ποτέ – Μέσα σε μετάξι και σατέν

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Λαμπερή όσο ποτέ – Μέσα σε μετάξι και σατέν
YouTube

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones), λάμπει σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνει. Ποιος δεν τη θυμάται από το «Σικάγο» και την «Αβάσταχτη Γοητεία» έως τη Διπλή Παγίδα «Entrapment» και τη ρομαντική κομεντί «Playing for Keeps».

Ωστόσο, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς δοκίμασε και μέχρι στιγμής κατάφερε να εντυπωσιάσει με την καινούργια της ανοιξιάτικη συλλογή ρούχων.

Βασισμένη σε φυσικά υφάσματα όπως μετάξι, σατέν και κασμίρ, η Κάθριν κυκλοφόρησε την ανοιξιάτικη συλλογή της με την ομώνυμη ετικέτα.

 

Πανέμορφα maxi φορέματα, πλισέ φούστες σε A-γραμμή που τονίζουν τη μέση, έντονα χρώματα πάνω σε φίνα υφάσματα που χαρίζουν ελπίδα και αισιοδοξία.

Πολυτελείς υφές που εύκολα προσαρμόζονται στην γκαρνταρόμπα και είναι κατάλληλα και στη δουλειά. Αλλά και χαλαρές, φαρδιές γραμμές για πιο ήσυχες στιγμές.

Click4more: Oscars 2021: Ποιοι πήραν τα βραβεία – Όλοι οι νικητές

Η διαχρονική δαντέλα πρωταγωνιστεί και προσδίδει μία αίσθηση ρομαντισμού, στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

 

«Θέλαμε να αντιπροσωπεύει έναν πραγματικό τρόπο ζωής που ντύνει τις γυναίκες από το πρωί έως το βράδυ», σημειώνει η ίδια για τη νέα της κολεξιόν.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς περνάει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της. Μετά από τη συλλογή που έχει σχεδιάσει για κλινοσκεπάσματα (πάντα με την υπογραφή της), έχει «ανοίξει τα φτερά» της σε σειρά αξεσουάρ σπιτιού, προϊόντων καφέ και καλλυντικών, σύμφωνα με το Woman & Home.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις