Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κάτια Δανδουλάκη: Ο Χρήστος Πολίτης με μισεί, εγώ τον αγαπάω

Κάτια Δανδουλάκη: Ο Χρήστος Πολίτης με μισεί, εγώ τον αγαπάω

«Δεν θέλει να μιλάω για εκείνον» είπε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη. Η δημοφιλής ηθοποιός και θιασάρχης βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης (21.03.2023), καλεσμένη της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη στο «Έλεος», στο MEGA.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Χρήστος Πολίτης δεν είχε μιλήσει με τα… καλύτερα λόγια για την Κάτια Δανδουλάκη και τη συνεργασία τους στη Λάμψη.

«Ήταν η απόλυτη αλήθεια αυτό που αντιμετώπισα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Χρήστο κι ήμασταν φίλοι. Δεν θέλω να το επαναλάβω γιατί είπε πως δεν θέλει να μιλώ για αυτόν. Δεν θέλει γιατί με μισεί. Αποφάσισε εκείνος» είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Δεν έχω ιδέα. Εγώ ξέρω ότι τον αγαπώ και πέρασα πάρα πολύ καλά. Για αυτό σέβομαι την απόφασή του. Δεν θα το έλεγα χουνέρι. Μου το έστειλαν, εγώ ούτε καν το πήρα είδηση. Δεν έχω ιδέα τι έκανε. Τώρα λέμε αυτό και θα το πάρουν, θα το γυρίσουν και θα το κάνουν θέμα. Ό,τι και να πούμε, θα το γυρίσουν εκεί που θέλουν και κυρίως έχει νοστιμιά το κακό. Όταν λέω ένα καλό, γιατί να πουλήσει;» κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.

  

Τι είπε στον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε και για τη λύση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για τη δίκη του, όπου κλήθηκε ως μάρτυρας.

«Την έχω σβήσει από την μνήμη μου αυτήν την εποχή. Την θυμάμαι τόσο, ώστε να γίνει αυτό που έγινε. Σταμάτησε εκεί που σταμάτησε κι έγινε έτσι κι αλλιώς μια κάθαρση, οπότε δεν θα με δεις να συζητώ παραπάνω για αυτό γιατί το έκανα ακριβώς στην σιωπή. Δεν μίλησα ποτέ για αυτό. Μίλησα, όταν μίλησαν τα κορίτσια. Για αυτό δεν μιλώ.

Δεν περνούσα καλά, βλέποντας μια συμπεριφορά. Επειδή αυτό δεν γίνεται πολύ κατανοητό από όλους, δεν μου αρέσει να το επεξηγώ ξανά. Για να τινάξω στον αέρα μία παραγωγή, κάτι στην δική μου ψυχή είχε περάσει το κόκκινο όριο. Κατάλαβα ότι δεν θέλω να υπάρχω εδώ και να βλέπω αυτό που βλέπω. Δεν γεννήθηκα για να ξοδεύω την ψυχή μου για να περνώ άσχημα. Το όνειρό μου θέλω να είναι ροζ.

Είπα ότι “θέλουμε να σταματήσουμε τη συνεργασία κι ότι πέρασες το όριο της ψυχής μου“. Τελείωσε, αυτό ήταν και δεν είχαμε καμία επικοινωνία μετά από εκεί» δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

  

«Έπρεπε να πάω ως μάρτυρας. Δεν γινόταν, εφόσον με καλούσαν. Μου άφησε την χειρότερη και πιο οδυνηρή γεύση για όλες τις πλευρές γιατί εγώ λυπάμαι πάρα πολύ και για τον άλλον. Πονώ, αλλά πρέπει να γίνει. Υπάρχει και μια κάθαρση που έπρεπε να γίνει κι ο καθένας να πληρώσει για κάποια πράγματα που έκανε λάθος» σημείωσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις