Lifestyle

Keanu Reeves: Πουθενά δεν έχω νιώσει την ηρεμία της Ελλάδας

Αν και έχει έρθει τέσσερις φορές στη χώρα μας, ο super star του Hollywood, κατάφερε να περάσει απαρατήρητος και να ζήσει μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας, χαλαρές στιγμές στις διακοπές του.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Όταν θέλεις να περάσεις απαρατήρητος, περνάς. Αυτό ξέρω εγώ. Μου αρέσει να μιλάω με τον κόσμο αλλά αν θέλω να ξεκουραστώ και να ζήσω κάποιες ιδιωτικές στιγμές, ξέρω πώς να τις προφυλάξω. Νομίζω πως όταν ένας αναγνωρίσιμος δεν θέλει να τον αναγνωρίσουν, μπορεί να το κάνει πάρα πολύ εύκολα. Μερικές φορές ένα καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου αρκούν” λέει ο ίδιος στη συνέντευξή του στο Big Fish και τον Γιώργο Σατσίδη.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με μία μαντινάδα: «Ας τραγουδάει του Θεού από την αυγή ως τη δύση»
Η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη συγκίνησή της με λίγες λέξεις, συνδέοντας το τραγούδι, που σημάδεψε ολόκληρη τη διαδρομή του καλλιτέχνη, με το τελευταίο «ταξίδι»
Μαρία Τζομπανάκη
Άννα Πρέλεβιτς: Αποχωρίστηκε για τρεις μέρες τα δίδυμα – «Οι τύψεις πολλές αλλά χαίρομαι τόσο που έχω επιστρέψει στη δουλειά»
Η τρυφερή εξομολόγηση της πρώην Σταρ Ελλάς για τις μικρές της «νεραϊδούλες» και τα ανάμεικτα συναισθήματα της επιστροφής στην επαγγελματική της καθημερινότητα
Άννα Πρέλεβιτς