Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κιμ Καρντάσιαν: Είναι «ζεν» και δεν το κρύβει – Με ειδικές στολές το προσωπικό της

Κιμ Καρντάσιαν: Είναι «ζεν» και δεν το κρύβει – Με ειδικές στολές το προσωπικό της

Σε κατάσταση «ζεν» θέλει το σπίτι της η Κιμ Καρντάσιαν κάτι το οποίο έχει φροντίσει να μεταφέρει και στα μέλη του προσωπικού της.

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν κρύβει ότι λατρεύει τη μινιμαλιστική διακόσμηση με το προσωπικό του σπιτιού της να έχει και την κατάλληλη ενδυμασία. «Όταν δημοσιεύω φωτογραφίες του σπιτιού μου, οι ακόλουθοί μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε λένε “ουάου, αυτό είναι τόσο μίνιμαλ και τρελό” . Αλλά εγώ το λατρεύω», ανέφερε η διάσημη τηλεπερσόνα μιλώντας για το σπίτι της.

Δεν δίστασε να επιβεβαιώσει ότι το προσωπικό του σπιτιού της φοράει υποτονικά χρώματα επίτηδες λέγοντας μάλιστα ότι έχουν και στολές και μάλιστα τους δίνει να επιλέξουν συγκεκριμένα χρώματα. «Γκρι, γκρι ρείκι, μαύρο, ναυτικό, λευκό, κρεμ, χακί… Θέλω να πω, μπορούμε να μείνουμε σε όλα τα ουδέτερα χρώματα. Δεν έχουμε πολύ έντονα χρώματα», ήταν τα λόγια της.

«Το σπίτι μου είναι τόσο ζεν, οπότε ρώτησα πώς αισθάνονται όλοι γι’ αυτό και όλοι πραγματικά είπαν “αυτό θα έκανε τη ζωή μας τόσο εύκολη”. Και μόλις όλοι ήταν σύμφωνοι και σκέφτηκαν ότι θα ήταν ευκολότερο για αυτούς, είπα “ναι, ας το κάνουμε”».

Βέβαια στο τέλος είπε χαμογελώντας ότι θα έπρεπε να τους δίνει μια «μια μέρα με ελεύθερη ενδυμασία στα γενέθλιά τους».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις