Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κιμ Καρντάσιαν: Επιστρέφει στην τηλεόραση ως ηθοποιός – Θα παίξει σε νέα δραματική σειρά

Κιμ Καρντάσιαν: Επιστρέφει στην τηλεόραση ως ηθοποιός – Θα παίξει σε νέα δραματική σειρά

Η Κιμ Καρντάσιαν συνεχίζει τη συνεργασία της με έναν από τους «πιο ισχυρούς παράγοντες στην τηλεόραση» τον παραγωγό και σεναριογράφο Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy) μετά τη συμμετοχή της, στη 12η σεζόν της σειράς «American Horror Story».

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν θα πρωταγωνιστήσει σε νέα δραματική σειρά για το Hulu έχοντας τον ρόλο μιας επιτυχημένης δικηγόρου διαζυγίων στο Λος Άντζελες.

Το σενάριο της σειράς στο οποίο θα παίξει η Kim Kardashian έχει αναλάβει ο Jon Robin Baitz μαζί με τον σεναριογράφο του spinoff «American Horror Story: Delicate», Joseph Baken.

Αυτό είναι το πρώτo πρότζεκτ του Μέρφι στο πλαίσιο της νέας του συμφωνίας με τη Disney, με παραγωγό την 20th Television.

Σύμφωνα με πηγές στο Deadline όταν ο διάσημος δημιουργός, μαζί με τους σεναριογράφους παρουσίασαν την ιδέα της σειράς στην Κιμ Kαρντάσιαν και στη μητέρα της και μάνατζερ Kris Jenner, δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν στην υλοποίησή τους αμέσως.

Η παραγωγή της σειράς με την Kim Kardashian θα ξεκινήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024 και η πρεμιέρα αναμένεται στις αρχές του 2025.

Επίσης η Κιμ Καρντάσιαν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της και στην επερχόμενη κωμωδία «The Fifth Wheel» την οποία απέκτησε το Νetflix τον Νοέμβριο μετά από πρωτοφανή «πόλεμο» διεκδίκησης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις