Lifestyle

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Στην τελική ευθεία για συναινετικό διαζύγιο

Όπως φαίνεται και οι δύο δυσκολεύονται μετά από όλα όσα έχουν ζήσει να βάλουν την οριστική υπογραφή στο διαζύγιο

Ένα βήμα πριν «πέσουν» οι τελικές υπογραφές για συναινετικό διαζύγιο είναι ο Μάριος Καπότσης και Κόνι Μεταξά.

Αρκετοί μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον πολίστα και την τραγουδίστρια να αφήνουν το σπίτι στο οποίο διέμεναν.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά βρίσκονται στην τελευταία ευθεία πριν υπογράψουν οριστικά για το διαζύγιό τους. Μάλιστα είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες ακόμη με τους δικηγόρους, ωστόσο ένας από τους δύο έκανε πίσω.

Όπως φαίνεται και οι δύο δυσκολεύονται μετά από όλα όσα έχουν ζήσει να βάλουν την οριστική υπογραφή στο διαζύγιο.

Κάποια δημοσιεύματα μάλιστα, ήθελαν τον Μάριο Καπότση να έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή του και να βρίσκεται σε σχέση με εντυπωσιακή μελαχρινή, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται από το περιβάλλον του.

«Γενικά δεν είναι ωραίο να παίρνει κανένας θέση. Με τον Μάριο έχουμε χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχουμε και οι δυο προχωρήσει με αυτό. Κρατάμε επαφές, έχουμε καλή σχέση αλλά έχουμε χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, σχεδόν έναν χρόνο. Εγώ πάντα καλά είμαι. Τα καλύτερα συμβαίνουν τώρα. Δεν έχω προχωρήσει τη ζωή μου ακόμα. Δε θέλω ακόμα» είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις της η Κόνι Μεταξά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μέλπω Ζαρόκωστα στο χειρουργείο: «Την επέμβαση θα έπρεπε να την είχε κάνει από το καλοκαίρι», λέει ο γιος της
«Δεν μας ενδιαφέρει να επεκτείνουμε μια ζωή ενός ανθρώπου, που όσο περνάει ο καιρός θα διασωληνώνεται, θέλουμε όσο ζήσει, να μην υποφέρει», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος
Mέλπω Ζαρόκωστα
1
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη