Πέμπτη, 29 Φεβ.
17oC Αθήνα

Κωνσταντίνα: Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση, έχω δώσει και έχω πάρει πολλή αγάπη

Κωνσταντίνα: Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση, έχω δώσει και έχω πάρει πολλή αγάπη

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Κωνσταντίνα, μίλησε για τα τραγούδια και τις συνεργασίες που την καθιέρωσαν, για τον αγνοούμενο πατέρα της στην Κύπρο αλλά και για την κόρη της, Χριστίνα.

«Είμαι γεμάτη, έχω ζήσει δόξες, έκανα την οικογένειά μου, τα χρόνια περνάνε και κάνουμε αυτά που μπορούμε. Η μεγάλη ανατροπή ήταν το ντουέτο με τον Χριστοδουλόπουλο και όλοι έλεγαν πώς θα τραγουδήσω αυτό το τραγούδι. Για αρκετά τραγούδια που έχω πει νιώθω περήφανη, όπως το ‘Μια Ελλάδα φως’ που είναι πολύ επίκαιρο με τα μάρμαρα», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα.

Για την Κύπρο και τους γονείς της, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: «Η Κύπρος είναι η γενέτειρά μου, τα εδάφη που είναι θαμμένη η μάνα μου και περιμένω ακόμα να μάθω για τον πατέρα μου που είναι αγνοούμενος. Είναι ένα αδικημένο νησί».

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα μίλησε και για την κόρη της, αλλά και τη σχέση που έχουν τα τελευταία χρόνια. «Μένω ακόμα με την κόρη μου. Με την Χριστίνα τα πάμε πάρα πολύ καλά, έχω επενδύσει σε αυτήν την σχέση.

Όταν μου έκανε παράπονα ότι λείπω, χαλάρωσα τους ρυθμούς μου και ήμουν δίπλα της. Στα πολύ δύσκολα θέματα τα βρίσκουμε πολύ, τώρα είμαστε φίλες.

Με νοιάζει να είναι ευτυχισμένη με ό,τι επιλέξει στη ζωή της».

Για την προσωπική της ζωή, η Κωνσταντίνα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω ανάγκη από σύντροφο και σχέση, έχω δώσει και έχω πάρει πολλή αγάπη, είμαι γεμάτη».

Όσο για τα επαγγελματικά της βήματα από εδώ και πέρα; «Ετοιμάζω έναν δίσκο, πιάνο φωνή, από έναν μονόλογο που κάναμε περιοδεία το καλοκαίρι με τη ζωή του Αττίκ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις