Lifestyle

Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Φίλιππος Μιχόπουλος σε εικόνες από το ρομαντικό ταξίδι τους στη Μαγιόρκα

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ισπανία, με την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Φίλιππος Μιχόπουλος παραμένουν σε σχέση και όπως φαίνεται από τις νέες εικόνες που δημοσιοποίησε η επιχειρηματίας, ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην μοντέλο, περνούν υπέροχα μαζί. Οι δυο τους ταξίδεψαν στη Μαγιόρκα και έδειξαν στιγμές από την επίσκεψή τους στη Βαλντεμόσα. Ένα χωριό που ξεχωρίζει για τα λιθόστρωτα μεσαιωνικά σοκάκια, τα πέτρινα σπίτια και την πλούσια πολιτιστική του ιστορία. 

Στις εικόνες που δημοσιοποίησε στο Instagram η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, φαίνεται η ίδια και ο Φίλιππος Μιχόπουλος να το απολαμβάνουν. Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό και αγκαλιασμένο στη Μαγιόρκα, ενώ σε μία από τις φωτογραφίες, ο επιχειρηματίας φιλούσε τη σύντροφό του στο μάγουλο.

«Φτάσατε στον προορισμό μας! Βαλντεμόσα. Σε πολλά περισσότερα μωρό μου» έγραψε η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε τη Δευτέρα 1η Ιουνίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αν και οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, οι εικόνες από τη Μαγιόρκα, δείχνουν ότι διανύουν μια ιδιαίτερα ευτυχισμένη περίοδο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Evripidou (@con_ev)

«Ο Φίλιππος είναι ένας κύριος, με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι ένας άνθρωπος που μου εμπνέει σταθερότητα, σοβαρότητα, ασφάλεια και χαρά. Ένας πάρα πολύ αισιόδοξος άνθρωπος, που δεν μιζεριάζει ποτέ – πολύ σπουδαίο στοιχείο για εμένα. Επίσης, είναι το άτομο εκείνο που θα βρει λύσεις, χωρίς να σε απασχολήσει και χωρίς να δραματοποιήσει ένα πρόβλημα. Με τον Φίλιππο ταιριάζουν απολύτως οι αξίες μας, οι βάσεις και η ανατροφή μας», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Προ μηνών, η Αθηνά Οικονομάκου, πρώην σύζυγος του Φίλιππου Μιχόπουλου, είχε μιλήσει για την κρίση στον γάμο τους και την περίοδο που η ίδια βρέθηκε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα