Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη κρατούσα το παιδί μου, έπαθα σοκ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη κρατούσα το παιδί μου, έπαθα σοκ

Τα όσα πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πως αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. «Περίμενα τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια» είπε.

«Γενικά είχα εύκολη εγκυμοσύνη αλλά απ’ όταν έκανα μία τηλεοπτική εμφάνιση και μετά ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και έκτοτε εγώ είχα πάρα πολλές επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου» είπε.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, είχα σκάσει. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα», περιέγραψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων, ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: ποιο είναι το χειρότερο σενάριο; Μου λέει: να μην κρατήσεις το παιδί. Έπαθα σοκ», εξομολογήθηκε αμέσως μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά», κατέληξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις