Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Πλεύρης για Τζόρτζια Σιακαβάρα: Έχουμε μία σχέση, δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν

Κωνσταντίνος Πλεύρης για Τζόρτζια Σιακαβάρα: Έχουμε μία σχέση, δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time», ο 83χρονος νομικός Κωνσταντίνος Πλεύρης, πατέρας του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, πρόκειται να παντρευτεί με την 49χρονη τραγουδίστρια Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία έχει συμμετάσχει το 2020 στο «My Style Rocks».

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, με δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό», επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σχέση με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει περισσότερα.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ.

Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος στα δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω».

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο 83χρονος νομικός και πολιτικός που δεχτεί έντονη κριτική για τις θέσεις του, τον τελευταίο καιρό είναι σε σχέση με την καλλιτέχνιδα και μάλιστα σκέφτεται σοβαρά να ενωθεί μαζί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Σε επικοινωνία που είχε το tlife.gr με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, η 49χρονη καλλιτέχνιδα διέψευσε το εν λόγω δημοσιεύματα, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι υπάρχει φλερτ με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Εκτός από το καλλιτεχνικό της ταλέντο και τη φωνή της, η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Έχει τελειώσει αισθητικός σε ΙΕΚ και στα 43 της σπούδασε υποκριτική. Νωρίτερα, είχε πάει σε πρακτορείο μοντέλων ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις ως μοντέλο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις