Lifestyle

Κοραλία Καράντη: Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία, δεν είμαστε ποθητές

Η αγαπημένη ηθοποιός Κοραλία Καράντη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για τον ηλικιακό ρατσισμό στις τηλεοπτικές σειρές αλλά και τις αναμνήσεις από το «Φως του Αυγερινού».

«Δεν μου έγινε φέτος καμία πρόταση για συμμετοχή σε σειρά. Οι μεγάλες είμαστε εξορισμένες από τη μυθοπλασία.

Μας φαντάζονται με τρόπους συμβατικούς και παλιομοδίτικους στις σειρές: κακές πεθερές, κακές μανάδες, κάτι σε κακό πάντως.

Δεν είμαστε ποθητές. Δίνουν σε πολύ νεότερους ανθρώπους μεγαλύτερους ηλικιακά ρόλους. Ένα ηλικιακό γκρουπ μένει απ’ έξω. Οι άνδρες ηθοποιοί είναι σε καλύτερη μοίρα», ανέφερε η Κοραλία Καράντη.

«Ήμουν πολύ μικρή όταν έπαιζα στο «Φως του Αυγερινού». Έμπαινα στο λεωφορείο και απ’ την μια μέρα στην άλλη, κατάλαβα πως ήμουν δακτυλοδεικτούμε.

Η μητέρα μου η Αφροδίτη Γρηγοριάδου, μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων της σειράς, αλλά και ο Βύρωνας Πάλλης ήταν σκληροί στην κριτική τους. Πρέπει να είναι κάνεις με αγάπη αυστηρός απέναντι στους νέους. Αυτό είναι χρήσιμο», δήλωσε η Κοραλία Καράντη.

«Χαίρομαι που είμαι σ’ αυτή την ηλικία και έχουν έτσι τα πράγματα. Αν ήμουν νέα θα ήμουν πολύ λυπημένη. Λυπάμαι τους νέους συνάδελφους, τραβούν πολλά.

Δεν θα ήθελα ο γιος μου να μπει στην υποκριτική και στην αγωνία του επιούσιου. Φυσικά έχω κάνει λάθη στην καριέρα μου. Αυτά είναι που μας καθορίζουν και είναι ανθρώπινα», κατέληξε μιλώντας στο «Πάμε Δανάη», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Κοραλία Καράντη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Μπόμπι Σέρμαν – Υπήρξε τραγουδιστής και ηθοποιός, είδωλο των εφήβων για δύο δεκαετίες
Ο Σέρμαν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε έφηβες για τις επιτυχίες του και τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και το πρόσωπό του κυριαρχούσε σε αφίσες περιοδικών όπως το Tiger Beat και το 16
Μπόμπι Σέρμαν
Ο Απόστολος Λύτρας έκανε αγωγή στην Σοφία Πολυζωγοπούλου – «Ζητάω τα ποσοστά μου στα ακίνητα» λέει ο ποινικολόγος
«Είναι μια αγωγή αποκτημάτων διότι κατά την διάρκεια του γάμου μας είχα αποκτήσει κάποια ακίνητα στο όνομά της και αρνήθηκε να μου τα επιστρέψει» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας
Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου
7