Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ο Mr Lordi έκανε εμβόλιο φορώντας την στολή του και τρέλανε το Ροβανιέμι

Κορονοϊός: Ο Mr Lordi έκανε εμβόλιο φορώντας την στολή του και τρέλανε το Ροβανιέμι

Ο frοntman του συγκροτήματος Lordi, που το 2006 κέρδισαν την Eurovision στην Αθήνα, είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού. Πριν από μερικές μέρες, πήγε, φορώντας την στολή του, και έκανε την δεύτερη δόση εμβολίου κατά της Covid-19. 

Ο τραγουδιστής των Lordi κάθισε στην αναμονή μαζί με τους συμπολίτες του στο δημαρχείο του Ροβανιέμι και άφησε τον φωτογραφικό φακό να αποτυπώσει τη στιγμή. «Έβαλαν μια μεγάλη βελόνα στο μπράτσο μου και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ήρθα εδώ. Ήταν η δεύτερη δόση μου» είπε ο frοntman των Lordi, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Tomi Petteri Putaansuu. 

Όπως εξήγησε, δεν μπορεί καν πλέον να θυμηθεί πόσες φορές έχουν αναβληθεί οι συναυλίες του συγκροτήματος λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού. «Υπάρχει βέβαια και καλή πλευρά σε όλο αυτό. Μας έδωσε την ευκαιρία να γίνουμε δημιουργικοί. Ηχογραφήσαμε επτά άλμπουμ μες στην πανδημία», πρόσθεσε.  

Δείτε φωτογραφίες:

Στο εμβολιαστικό κέντρο και ο Άγιος Βασίλης

Το παρών όμως στο δημαρχείο του Ροβανιέμι έδωσε και ο Άγιος Βασίλης, φορώντας φυσικά και αυτός την κόκκινη στολή του. Ο Άγιος Βασίλης πήγε για να μιλήσει και να φωτογραφηθεί με όσους περίμεναν να εμβολιαστούν, καθώς έχει κάνει ήδη και τις δύο δόσεις, όπως σημειώνει φινλαδική ιστοσελίδα.

Δείτε φωτογραφίες:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rovaniemi – Arctic capital (@cityofrovaniemi)

Η παρουσία του frontman των Lordi σε συνδυασμό με τον Άγιο Βασίλη έγινε με σκοπό να ενθαρρύνει περισσότερο κόσμο να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ειδικά τους ηλικιωμένους. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το National Institute for Health and Welfare (THL), η εμβολιαστική κάλυψη στο Ροβανιέμι είναι κατά 10% χαμηλότερη από τον εθνικό μέσο όρο, κυρίως λόγω των δυσκολιών στην εύρεση ραντεβού για εμβόλιο. 

Πηγή φωτογραφίας: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις