Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κώστας Αρζόγλου: Ήμουν ολόγυμνος στη σκηνή, λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα

Κώστας Αρζόγλου: Ήμουν ολόγυμνος στη σκηνή, λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα

Ιδιαίτερα αποκαλυοπτικός ο Κώστας Αρζόγλου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Εφ’ολης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου. Εκτός των άλλων και για τη φοβία του για τη θάλασσα, την οποία δεν θέλει να ξεπεράσει.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ο ηθοποιός έκανε μία μικρή αναδρομή στην περίοδο που ήταν 25 ετών και πετυχημένος στη δουλειά του.

«Υπήρξε περίοδος που ψωνίστηκα. Ήμουν 25 ετών και στο περίπτερο της γειτονιάς μου ήμουν στα εξώφυλλα των περιοδικών. Δεν ξέρω με ποιο ρόλο με έχει ο κόσμος στο μυαλό του.

Γινόταν τότε χαμός για τον Αρζόγλου, όχι για το ρόλο» είπε συγκεκριμένα ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Αρζόγλου περιέγραψε μία άβολη στιγμή από μία παράσταση, όταν ένας από τους θεατές χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

«Ήμουν στη σκηνή ολόγυμνος όταν λιποθύμησε ένας θεατής και άναψαν τα φώτα. Νόμιζα ότι θα χαθεί ο κόσμος. Επαγγελματικά είμαι επιλεκτικός, προσωπικά θαυμάζω τις γυναίκες που με ανέχτηκαν», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Κώστας Αρζόγλου, τόνισε ότι: «Σε κάποιες φάσεις δουλεύω με τον εαυτό μου, σε άλλες φάσεις τον χαϊδεύω. Δεν θέλω να ξεπεράσω το φόβο μου να μπω στη θάλασσα. Έχω αμφίθυμη σχέση μαζί της μετά το χαμό της μητέρας μου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις