Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κώστας Μπίγαλης: Δισκογραφική μου απέκρυψε το μέγεθος της επιτυχίας για να μην ζητήσω παραπάνω λεφτά

Κώστας Μπίγαλης: Δισκογραφική μου απέκρυψε το μέγεθος της επιτυχίας για να μην ζητήσω παραπάνω λεφτά
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Για τις μεγάλες επιτυχίες της μουσικής του καριέρας μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης, καθώς και για άλλες στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Αποκαλύπτει ότι τραγούδι σταθμός που τον ευχαριστεί να τραγουδάει είναι το του «Αιγαίου τα μπλουζ», το οποίο μάλιστα φαίνεται να αγάπησε αμέσως και η μικρή -τότε- κόρη του. Το παιδί όπως αφηγείται ο Κώστας Μπίγαλης με το πρώτο άκουσμα του δίσκου, διάλεξε αυτό το τραγούδι ως κεντρικό.

Ως άλλη μεγάλη επιτυχία, αναγνωρίζει τον δίσκο «Μέλισσες» που κυκλοφόρησε το 1993 και όπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά «έγινε χαμός». Όπως μάλιστα είπε: «Η δισκογραφική, μου απέκρυψε το μέγεθος της επιτυχίας μου, πιθανόν για να μην ζητήσω παραπάνω χρήματα».

Μιλώντας για βιωματικά τραγούδια, ο Κώστας Μπίγαλης αναφέρθηκε στο «I miss you» που έγραψε ο ίδιος.
«Ακόμα δεν έχει βρεθεί ο καινούριος Κώστας Μπίγαλης» δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση αν βλέπει στους νεότερους καλλιτέχνες κάποιον νέο Κώστα Μπίγαλη.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην προσπάθεια του να κάνει διεθνή καριέρα η οποία μετά από κάποιες αναποδιές εγκαταλήφθηκε χωρίς πικρία. «Δεν ήταν γραφτό να γίνει» είπε.

Αναφερόμενος στον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε ότι «είναι ένας ευφυής άνθρωπος. Όταν είναι στα καλά του πιστεύω ότι προσφέρει».

«Μου είπε ο Τέρενς Κουίκ να αλλάξω το όνομά μου», αποκάλυψε και είπε ότι ακούγοντάς τον, στον πρώτο του δίσκο, υιοθέτησε το ψευδώνυμο «Αλέξης».

   

Αναφέρθηκε επίσης στον διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος δήλωσε ότι δεν τον απασχολεί πλέον εφόσον κεντρικό ρόλο δεν διαδραματίζει το τραγούδι αλλά το θέαμα.

«Δεν ασχολούμαι με τη Eurovision. Από το 2000 έχει γίνει ένα show. Στις άλλες χώρες η Eurovision θεωρείται κιτς. Πλέον δεν θυμίζει διαγωνισμό τραγουδιού η Eurovision, για εμένα είναι άκυρο.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις