Δευτέρα, 27 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κώστας Χαρδαβέλλας: Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο

Κώστας Χαρδαβέλλας: Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» αναφέρεται στους γονείς του, τις εμπειρίες του από το μέτωπο του πολέμου αλλά και την Αγγελική Νικολούλη.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την απώλεια των γονιών του όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά και τις γυναίκες της ζωής του στις οποίες αναζητούσε τη μητέρα.

«Μετά από τέτοιες απώλειες σκέφτεσαι αν θα αφήσεις πίσω σου το παιδί σου» λέει χαρακτηριστικά, και προσθέτει πως μετά από τέτοιες απώλειες σε «ακολουθεί όλη σου τη ζωή η έλλειψη της αγάπης και της αγκαλιάς».

«Αν με ρωτήσεις πως ήταν η μητέρα μου δεν θυμάμαι. Αναγκάζεσαι να «κάψεις» το «φιλμ» για να μην θυμάσαι» συμπληρώνει ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία. Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολύ όμορφα με μια κοπέλα και να πέφτουν βόμβες;

Έκλαψα όταν στον Λίβανο ένα 15χρονο αγόρι μού έδωσε μια πασχαλίτσα που είχε μαζί του για παρέα, λίγο πριν σκοτωθεί.

Σταμάτησα να πηγαίνω σε πολέμους και να ζω επικίνδυνα όταν γεννήθηκε ο γιος μου επειδή είχα δει συναδέλφους να σκοτώνονται», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε σε μία συγκινητική στιγμή που βίωσε κατά τη διάρκεια του πολέμου και τον έκανε να κλάψει, όταν ένα 15χρονο αγόρι του έδωσε μέσα σ’ ένα σπιρτόκουτο, μία πασχαλίτσα που είχε για συντροφιά λίγο πριν πεθάνει.

Τέλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας αναφέρθηκε στη συνάδερφό του Αγγελική Νικολούλη και δήλωσε πως η ίδια κάνει την εκπομπή καλύτερα από εκείνον…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις