Δευτέρα, 26 Φεβ.
14oC Αθήνα

Κωστής Μαραβέγιας: Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή με ανοιχτό φερμουάρ

Κωστής Μαραβέγιας: Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή με ανοιχτό φερμουάρ

Οι άτυχες στιγμές στη σκηνή, τα ευτράπελα και το ανύπαρκτο φλερτ στα social media. Ο Κωστής Μαραβέγιας με το γνωστό του χιούμορ απάντησε σε… όλα!

«Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή με ανοιχτό φερμουάρ, έβλεπα τα βλέμματα να είναι πιο κάτω από εμένα. Υπάρχει μια ψευδαίσθηση ότι πρέπει να είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος, εάν δεν έχεις δυστυχήσει έστω για λίγο», τόνισε ο Κωστής Μαραβέγιας σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Δεν με φλερτάρουν στα social media και δεν ξέρω γιατί, είμαι πολύ φλώρος μάλλον. Σε μια συναυλία μου ένα «ντουί» είχε ρίξει κάτω δυο σεκιούριτι, είχε ανεβεί στη σκηνή έτοιμος να μου επιτεθεί και μου είπε “σ’ αγαπάω Μαραβέγια”», συνέχισε ο γνωστός τραγουδοποιός.

Το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει; «Για τον έρωτα, είναι ότι παντρεύτηκα, δεν το περίμενα ποτέ. Παλιά έκανα πιο εύκολα το πρώτο βήμα, η χυλόπιτα πονάει μετά τα 30. Δεν το φανταζόμουν ότι θα παντρευτώ.

Θα ήθελα να κάνω κι άλλο σινεμά με οποιονδήποτε τρόπο, ας κουβαλάω και καλώδια».

Πρόσφατα έπαιξα στην ταινία του Βασίλη Κεκάτου που θα βγει του χρόνου, και τραγουδάω με την μπάντα μου ένα είδος μουσικής που δεν το περιμένετε ποτέ», είπε.

Ο Κωστής Μαραβέγιας συνεργάζεται με τον Βασίλη Κεκάτο και στο Milky way. «Στο όγδοο επεισόδιο του Milky way δάκρυσα τόσο ως θεατής, όσο και ως συνεργάτης, είναι πολύ ανθρώπινο. Ήταν μια φοβερή συνεργασία με τον Βασίλη Κεκάτο.

Στο Milky way ήρθα κοντά με νέα παιδιά με ενθουσιασμό, ήταν εάν δώρο για εμένα αυτό», τόνισε.

  

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα εμφανίζεται φέτος στο VOX.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις