Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρατερός Κατσούλης: Το συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα του – «Με κατάλαβαν τα εγγόνια σου, γύρισα πλάτη»

Κρατερός Κατσούλης: Το συγκινητικό μήνυμα για τη μητέρα του – «Με κατάλαβαν τα εγγόνια σου, γύρισα πλάτη»

Τις καλοκαιρινές του διακοπές στα Κουφονήσια απολαμβάνει μαζί με τα παιδιά του ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ηθοποιός, όμως, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για την απουσία της μητέρας του, Άνιας, η οποία ζούσε στο νησί αλλά «έφυγε» από τη ζωή τον Μάιο του 2022.

Η μητέρα του Κρατερού Κατσούλη έμενε στα Κουφονήσια, όπου διατηρούσε το μαγαζί ΑΕΛΙΑ, που έχει το όνομα της εγγονής της, της κόρης του ηθοποιού και της Κατερίνας Καραβάτου. Αναπόφευκτα κάθε γωνιά του νησιού, φέρνει στο μυαλό του αγαπημένες αναμνήσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μαζί με τα δύο του παιδιά, Αέλια και Αρίωνα, και εξομολογήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία συγκινητική τους στιγμή, όταν σκέφτηκε τη μητέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Ήρθα στο «φως φανάρι» και κάθισα με τα παιδιά να φάμε… αλλά δεν σκέφτηκα ότι είναι πολύ νωρίς για εμένα καλή μου… Όλο νόμιζα ότι θα περάσεις απέναντι να καθίσεις μαζί μας, να μοιραστούμε μια μπύρα και τους κολοκυθοκεφτέδες που σου άρεσαν πολύ… Γύρισα πλάτη…

Με κατάλαβαν τα παιδιά που ζορίστηκα, με καθησύχασαν ότι είναι λογικό να στενοχωριέμαι και η Αέλια μου, που θυμόταν, είπε για να αλλάξει τη διάθεση μου. Αυτά είναι τα εγγόνια σου μάνα. Με αυτή την τρυφερότητα, ευαισθησία και ενσυναίσθηση… Σε φιλώ καλή μου, μας λείπεις».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krateroskatsoulis

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις