Κυριακή, 26 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ξένια Καλογεροπούλου για Γιάννη Φέρτη: «Όταν έχασα την όρασή μου, μου είπε ότι σε λίγο θα έχανε το μυαλό του»»

Ξένια Καλογεροπούλου για Γιάννη Φέρτη: «Όταν έχασα την όρασή μου, μου είπε ότι σε λίγο θα έχανε το μυαλό του»»
Φωτογραφία: NDP Photos

Η Ξένια Καλογεροπούλου υπήρξε η πρώτη σύζυγος του Γιάννη Φέρτη και παρά τον χωρισμό τους, παρέμειναν αγαπημένοι μέχρι και τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, το μεσημέρι της Κυριακής (14.04.2024).

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος του Γιάννη Φέρτη σε ηλικία 86 ετών, ο κόσμος του θεάτρου δηλώνει συγκλονισμένος, ανάμεσά τους και η Ξένια Καλογεροπούλου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μοιράστηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Happy Day», δυο κοινές τους αναμνήσεις.

«Θα σας πω δυο πράγματα. Το ένα είναι πως όταν είχα χάσει την όρασή μου, ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και μου είπε πως και εκείνος θα έχανε το μυαλό του. Και ήρθε να με αποχαιρετίσει κατά κάποιον τρόπο», δήλωσε συγκλονισμένη.

«Όταν περνούσαμε άσχημα επειδή είχα πολλές αποβολές, έκλαιγα στην αγκαλιά του και του έλεγα “Γιάννη οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας, το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη” και μου απάντησε με χιούμορ “Ναι αγάπη μου, ελπίζω να πεθάνεις εσύ πρώτη” ».

«Ο Γιάννης ήταν τα νιάτα μου»

Η πρώην σύντροφος του αείμνηστου ηθοποιού, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, δήλωνε συγκινημένη στο κεντρικό δελτίο του Open: «Η μισή ζωή μου ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν».

Ο Γιάννης Φέρτης, παντρεύτηκε τρεις φορές. Πρώτη σύζυγός του υπήρξε η Ξένια Καλογεροπούλου από το 1963 έως το 1972 και δεύτερη η ηθοποιός Μιμή Ντενίση από το 1981 έως το 1988. Από το 2001 έως τον θανάτό του ήταν νυμφευμένος με την ηθοποιό Μαρίνα Ψάλτη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις