Σάββατο, 25 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κυλλήνη: Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, ψήφισε ξανά Ελλάδα για τις διακοπές της

Κυλλήνη: Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, ψήφισε ξανά Ελλάδα για τις διακοπές της

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα ψήφισε και πάλι Κυλλήνη για τις καλοκαιρινές διακοπές της και βρίσκεται ήδη σε γνωστό πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχή, στο οποίο έχει μείνει κι άλλες φορές ως τώρα, καθώς είναι λάτρης της περιοχής.

Σύμφωνα με το patrisnews.com η πριγκίπισσα του Μαρόκου έφτασε την Κυριακή (2.7.2023) στην Ελλάδα. Η Λάλα Σάλμα κατέφθασε στη χώρα μας με το ιδιωτικό της αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Άραξου κι από εκεί πήγε οδικώς στην Κυλλήνη.

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου ήρθε στην Κυλλήνη μαζί με τα παιδιά της, τον γιο της πρίγκιπα, Μουλά Χασάν και την κόρη της πριγκίπισσα, Λάλλα Χαντίγια, αλλά και μέλη της βασιλικής οικογένειας της χώρας.

Η Λάλα Σάλμα είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια έχει στις πρώτες επιλογές της για διακοπές την Ελλάδα και δείχνει να έχει μια λατρεία προς την Κυλλήνη και το γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στο οποίο μένει και τώρα.

Τα τελευταία δύο χρόνια η πριγκίπισσα του Μαρόκου δεν είχε επισκεφθεί την Κυλλήνη και την Ελλάδα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά ήρθε ξανά στην χώρα μας φέτος.

Η Λάλα Σάλμα είναι μια γυναίκα με σπουδαίο κοινωνικό προφίλ, που στέκεται δίπλα σε ανθρώπους με προβλήματα και ειδικά υγείας.

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου έχει ιδρύσει φορέα για την πρόληψη του καρκίνου, ενώ συμμετέχει και σε προσπάθειες για την πρόληψη του AIDS στην Αφρική, έργο για το οποίο έχει τιμηθεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις