Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Λάκης Παπαδόπουλος για Γιάννη Γιοκαρίνη: Δεν νομίζω να είναι τόσο ακραίο όσο γράφτηκε

Λάκης Παπαδόπουλος για Γιάννη Γιοκαρίνη: Δεν νομίζω να είναι τόσο ακραίο όσο γράφτηκε
Φωτογραφία: NDP Photos

Για τον Γιάννη Γιοκαρίνη ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη (04.04.2024) ενώπιον της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία, την οποία ανακάλεσε στο δικαστήριο η 46χρονη καταγγέλουσα, μίλησε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος σχολίασε το συμβάν με τον Γιάννη Γιοκαρίνη, ο οποίος αθωώθηκε από το δικαστήριο για το περιστατικό για το οποίο η σύζυγός του Σοφία Μιχαλοπούλου απευθύνθηκε στο αστυνομικό Τμήμα.

«Στεναχωρήθηκα με το περιστατικό του Γιάννη Γιοκαρίνη, γιατί συνεργαζόμαστε χρόνια. Δεν έχουμε πολύ κοντινές σχέσεις, αλλά στη σκηνή είμαστε μια χαρά. Όλοι μας δεν έχουμε τσακωμούς με τους ανθρώπους μας; Δεν νομίζω να είναι τόσο ακραίο όσο γράφτηκε. Είναι αγαπημένο ζευγάρι, τι να πω…», είπε ο Λάκης Παπαδόπουλος μιλώντας σήμερα (06.04.2024) στην εκπομπή «I Love ΣουΚού».

Στο περιθώριο της συνέντευξής του, ο ερμηνευτής μίλησε με χιούμορ και για την ηλικία του: «Δεν βλέπω την ταυτότητά μου. Δεν θα βρω αυτόν τον αλήτη που έχει γράψει ψεύτικη ηλικία; Παντού βγαίνει ότι είμαι 95 ετών. Μέσα μου νιώθω μικρός».

Όσο για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, είπε: «Το τραγούδι της Σάττι το έχουν γράψει 9 άτομα απ’ ό,τι διάβασα. Είναι σαν 9 διαφορετικά τραγούδια μαζί. Το κόψε, ράψε… Εντάξει ωραίο είναι, μακάρι να πάει καλά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις