Κυριακή, 25 Φεβ.
16oC Αθήνα

Λάμπης Λιβιεράτος: Κατάφερα να φύγω από την σκοτεινή περίοδο της ζωής μου

Λάμπης Λιβιεράτος: Κατάφερα να φύγω από την σκοτεινή περίοδο της ζωής μου

“Κράτησε μόνο δυο χρόνια” αποκαλύπτει ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Στα σκοτάδια που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην προσωπική του ζωή, στο πρόσφατο παρελθόν, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια ο Λάμπης Λιβιεράτος το μεσημέρι του Σαββάτου (10.02.2024) όταν και βρέθηκε στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται”.

“Σκορπίστηκε κάποια στιγμή η ζωή μου. Πέρασα διάφορα και δύσκολα πολύ αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής. Άλλοι άνθρωποι έχουν περάσει ίσως και πιο δύσκολα από μένα. Σημασία έχει ότι μπόρεσα και κατάφερα να φύγω από μία σκοτεινή, να το πω έτσι, περίοδο της της ζωής μου που κράτησε μόνο δυο χρόνια” εξομολογήθηκε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

“Γι’ αυτό και σήμερα είναι λίγο στα όρια της συγκίνησης για μένα το γεγονός ότι βλέπω τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μου ξανά εκεί που τραγουδάω και να γεμίζει το μαγαζί που εμφανίζομαι.

Νιώθω σαν να ξεκίνησα λίγο από την αρχή, έχοντας όμως μια σημαντική προίκα μουσική. Θα τολμήσω να πω ότι η μεγαλύτερη αναγνώριση πάντα έρχεται από τον κόσμο, αυτός είναι ο τελικός κριτής και αυτός είναι που σε τιμάει εκεί που τραγουδάς γιατί έρχεται και πληρώνει για να σε δει. Οπότε σίγουρα δεν έρχεται ούτε για να σε βρίσει ούτε για να σε κατηγορήσει”.

  

“Κάτι που το έχετε λίγο εσείς στην τηλεόραση δυστυχώς, είναι λίγο έρμαιο γενικά και μπορεί ο καθένας να πει ότι θέλει.

Στο μαγαζί όμως οι άνθρωποι έρχονται και συνήθως δείχνουν με τον τρόπο τους ότι τους αρέσει που είμαι εκεί και το γουστάρουν που είμαι εκεί” τόνισε ακόμα ο Λάμπης Λιβιεράτος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις