Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Λεωνίδας Κακούρης: Θρίλερ με βίντεο που ανέβασε μετά την αποχώρησή του από τον «Βασιλιά Ληρ»

Λεωνίδας Κακούρης: Θρίλερ με βίντεο που ανέβασε μετά την αποχώρησή του από τον «Βασιλιά Ληρ»

Πολλά ερωτήματα προκαλεί ένα βίντεο από το ανάστατο σπίτι του που ανέβασε ο Λεωνίδας Κακούρης και το οποίο κατέβασε λίγη ώρα μετά. Όλα έγιναν μετά την είδηση πως ο ηθοποιός αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» η οποία ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο.

Η αποχώρησή του από την παράσταση έγινε για προσωπικούς λόγους, αναφέρει το Εθνικό Θέατρο σε ανακοίνωσή του. Ο Λεωνίδας Κακούρης θα αντικατασταθεί στον «Βασιλιά Ληρ» από τον Γιάννη Νταλιάνη.

Ο ίδιος ο Λεωνίδας Κακούρης δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει την παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε.

Στο βίντεο που ανέβασε ο γνωστός ηθοποιός μέσα από το σπίτι του, καρέ από το οποίο δημοσίευσε το tlife.gr, φαίνεται ο χώρος ανάστατος, με το χριστουγεννιάτικο δέντρο πεσμένο και βιβλία στο πάτωμα.

Στο βίντεο, ακούγεται να λέει: «Λοιπόν αυτός είμαι! Η ζωή μου γαρύφαλλο, πέταλα απλωμένα παντού, έχω ανοίξει τη ψυχή μου στους πάντες. Ορίστε… Εδώ… Αυτά είναι αποτελέσματα πέντε ημερών. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Γιατί δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Δεν τους αντέχω!

Λοιπόν, θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη εικόνα, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@σω και τα Μέσα και όλα.

Ορίστε εδώ θα είναι το Λινάκι μου (σ.σ. ο σκύλος του), θα κάθεται ήρεμο… Ήρεμο… Θέλω ήρεμους ανθρώπους στη ζωή μου, όχι τοξικούς. Έλα Λινάκι μου (δείχνει τον σκύλο του), πες καλή χρονιά γλυκιά μου. Τι φτιάχνουμε εδώ για τους φίλους μας. Ποιος θα έρθει;».

Στην ανάρτηση, πολλοί ήταν οι διαδικτυακοί φίλοι του που έσπευσαν να τον ρωτήσουν τι συνέβη και αν στο σπίτι του έγινε διάρρηξη, χωρίς όμως να λάβουν κάποια απάντηση.

Άνθρωπος με καίρια θέση στο Εθνικό Θέατρο ανέφερε στην εκπομπή TLive ότι ο Λεωνίδας Κακούρης παραιτήθηκε από την παράσταση για σοβαρούς προσωπικούς λόγους και γιατί είχε πάθει υπερκόπωση. 

Η Αναστασία Παντούση, συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Ναυάγιο» ανέφερε πως έχει να τον δει μια εβδομάδα και πως είναι μια χαρά. Η ίδια είπε πως είχε δει το βίντεο αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις