Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Λήδα Ματσάγγου: Μου έχουν χρεώσει σχέσεις με δυο αναγνωρίσιμους ανθρώπους που δεν τους γνώριζα καν

Λήδα Ματσάγγου: Μου έχουν χρεώσει σχέσεις με δυο αναγνωρίσιμους ανθρώπους που δεν τους γνώριζα καν

Η Λήδα Ματσάγγου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την άρνησή της να κάνει τηλεόραση, τη δημοσιευμένη συνέντευξη που ποτέ δεν έδωσε αλά και τις σχέσεις που της «χρέωσαν».

Η Λήδα Ματσάγγου μίλησε αρχικά για την παιδική ηλικία της και για την πρώτη της επαφή με το θέατρο. «Ήμουν αύταρκες παιδί, τρυφερή & ναζιάρα, άλλα και αγοροκόριτσο, όπου υπήρχε αδικία έμπαινα μπροστά, ήθελα να προστατεύσω τους ανθρώπους που αγαπάω.

Στους γονείς μου μίλησα για την υποκριτική αφού είχα περάσει στη Νομική σχολή στην Αθήνα & αφού είχα περάσει τις εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο», ανέφερε αρχικά η Λήδα Ματσάγγου.

«Ήμασταν αγαπημένο έτος από τη σχολή του Εθνικού, δεν ξέραμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, άλλα τότε μπήκε στη ζωή μας και η ιδιωτική τηλεόραση. Στην αρχή δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση, όταν ήμουν στη σχολή με φώναξαν για πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολύ γνωστή σειρά και είπα ‘όχι’».

«Όταν μου είπαν για εκείνη την πολύ γνωστή σειρά ‘σου δίνουμε χρυσό και το πετάς;’, απάντησα πως έχουμε διαφορετική αντίληψη του χρυσού», συμπλήρωσε η Λήδα Ματσάγγου.

Για τις συνεργασίες της, η Λήδα Ματσάγγου αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Η πρώτη μου σειρά ήταν το “Γόβα στιλέτο” της Έλενας Ακρίτα, ήμασταν ζευγάρι με τον Λεωνίδα Κακούρη και υπήρξαμε ξανά ζευγάρι στις «Άγριες μέλισσες».

Μου έτυχαν λίγες συνεργασίες στις οποίες ασφυκτιούσα, άλλα είναι τελείως αντιεπαγγελματικό να αφήσεις μία δουλειά, γιατί δεν είσαι μόνος σε αυτήν. Στη δουλειά διεκδικώ με ευγενικό τρόπο, είμαι ντροπαλή και χαμηλών τόνων, δεν μου είναι εύκολο να ζητήσω δουλειά ή ρόλους».

Για μία περίεργη κατάσταση που έχει βιώσει η Λήδα Ματσάγγου αποκάλυψε: «Έχω διαβάσει ολόκληρη συνέντευξη μου, με μονολεκτικές απαντήσεις, δημοσιευμένη σε σοβαρή εφημερίδα, την οποία δεν παραχώρησα ποτέ.

Τηλεφώνησα στην εφημερίδα τότε, μου είπαν ότι μπορώ να κάνω μήνυση, άλλα δεν προχώρησα γιατί δεν ήθελα να πάρουν τέτοια τροπή τα πράγματα.

Με είχαν πάρει να κάνουμε τη συνέντευξη, είχα αρνηθεί και ο δημοσιογράφος την έγραψε μόνος του. Μου έχουν χρεώσει ως σχέσεις δυο αναγνωρίσιμους ανθρώπους που δεν τους γνώριζα καν, δεν τους είχα δει ποτέ & δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις