Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Λίλι Άλεν: Αγαπώ τα παιδιά μου αλλά μου κατέστρεψαν την καριέρα

Λίλι Άλεν: Αγαπώ τα παιδιά μου αλλά μου κατέστρεψαν την καριέρα
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Βρετανίδα ποπ τραγουδίστρια Λίλι Άλεν προχώρησε σε μία άβολη δήλωση, ότι δηλαδή τα παιδιά της ναι μεν την “ολοκληρώνουν”, αλλά η γέννησή τους “κατέστρεψε εντελώς” την καριέρα της.

Όταν ρωτήθηκε στο podcast των Radio Times αν έπρεπε να επανεξετάσει τη στρατηγική της καριέρας της μετά την απόκτηση παιδιών, η Λίλι Άλεν απάντησε: “Ποτέ δεν έχω πραγματικά μια στρατηγική όσον αφορά την καριέρα, αλλά ναι, τα παιδιά μου κατέστρεψαν την καριέρα μου”.

“Θέλω να πω ότι τα αγαπώ και με συμπληρώνουν, αλλά όσον αφορά το ποπ αστέρι, το κατέστρεψαν εντελώς”, είπε η Lily Allen αστειευόμενη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, χθες Τρίτη (12.03.2024).

“Πραγματικά με ενοχλεί όταν οι άνθρωποι λένε ότι μπορείς να τα έχεις όλα, γιατί, ειλικρινά, δεν μπορείς”, πρόσθεσε η τραγουδίστρια. “Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν την καριέρα από τα παιδιά και αυτό είναι δικαίωμά τους”.

Η Allen έχει γνωρίσει την μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τρεις νούμερο ένα επιτυχίες και 15 στο Top 40. Το ντεμπούτο άλμπουμ της “Alright Still”, το οποίο περιείχε τα “Smile” και “LDN“, την εκτόξευσε στη φήμη και είχε ως αποτέλεσμα μια υποψηφιότητα για το καλύτερο άλμπουμ εναλλακτικής μουσικής στα βραβεία Grammy του 2008.

Η 38χρονη Allen, δήλωσε ότι επέλεξε να αποσυρθεί και να επικεντρωθεί στην ανατροφή των δύο παιδιών της, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Sam Cooper, επειδή οι γονείς της ήταν “αρκετά απόντες” όταν ήταν παιδί.

Οι γονείς της Άλεν, ο ηθοποιός Κιθ Άλεν και η παραγωγός ταινιών Άλισον Όουεν, ήταν και οι δύο στη βιομηχανία του θεάματος. Η τραγουδίστρια είναι αδελφή του ηθοποιού του “Game of Thrones”, Alfie Allen.

“Αισθάνομαι ότι αυτό άφησε μερικά άσχημα σημάδια που δεν είμαι πρόθυμη να επαναλάβω [στα παιδιά μου]”, δήλωσε. “Επέλεξα να κάνω πίσω και να επικεντρωθώ σε αυτά, και χαίρομαι που το έκανα αυτό, γιατί νομίζω ότι είναι αρκετά ολοκληρωμένοι άνθρωποι”.

Η Allen ζει σήμερα στη Νέα Υόρκη με τις κόρες της και τον σύζυγό της, τον πρωταγωνιστή του “Stranger Things” David Harbour, τον οποίο παντρεύτηκε το 2020.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις