Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Στη Graceland η ταφή της δίπλα στον Έλβις Πρίσλεϊ και τον γιο της

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Στη Graceland η ταφή της δίπλα στον Έλβις Πρίσλεϊ και τον γιο της
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Η κηδεία της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, της Λίζα Μαρί, θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο (21-22.1.2023) και η ταφή της θα γίνει στην έπαυλη του θρυλικού τραγουδιστή Graceland, κοντά στον πατέρα της και δίπλα στον γιο της, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020.

Όπως αποκαλύπτει το TMZ, επικαλούμενο εργαζόμενους της Graceland, οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για την κηδεία της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, η οποία πέθανε τα ξημερώματα της Παρασκευής (13.1.2023, ώρα Ελλάδας).

Η τεράστια έπαυλη του Έλβις Πρίσλεϊ έχει μια πίσω αυλή με ένα μεγάλο συντριβάνι, το οποίο είναι διάσημο, καθώς αποτελεί σημείο ταφής για τον ίδιο και την οικογένειά του. Εκεί θα ταφεί και η κόρη του, το μοναδικό παιδί που είχε από τον γάμο του με την Πρισίλα. 

Το ΤΜΖ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από τις προετοιμασίες για την κηδεία της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, επειδή στη Graceland θα πραγματοποιηθεί και τελετή «Εορτασμού της Ζωής» της. Οι εργασίες ξεκίνησαν από προχθες Τρίτη (17.1.2023) στον χώρο του μνημείου αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα στα σκαριά για τη συγκέντρωση της ερχόμενης Κυριακής.

Μάλιστα, αναμένεται να στηθεί και μια σκηνή με φόντο τον μπροστινό κεντρικό κήπο της Graceland, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι αναμένεται να μιλήσουν για τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για το ποιος θα μιλήσει ή αν θα υπάρχει και μουσική.

Πάντως, αναφέρει το TMZ, αν αναλογιστεί κανείς πόσο αγαπητή ήταν η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ στο κοινό της και στο χώρο της showbiz, αναμένεται μεγάλη παρουσία διασήμων και απλών καθημερινών ανθρώπων που τη γνώριζαν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις