Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τα συγκινητικά λόγια του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον για την κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Τα συγκινητικά λόγια του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον για την κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ

Η είδηση του θανάτου της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη σόκαρε τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, μέσα από το instagram θέλησαν να πουν το δικό τους «αντίο» στην Λίζα Μαρί, μέσα από δύο συγκινητικά κείμενα.

Ο Τομ Χανκς (εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας Elvis) συγκλονισμένος από το θάνατο της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Είμαστε συντετριμμένοι για την απώλεια της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Απόλυτα συντετριμμένοι…

Η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον μοιράστηκε μια φωτογραφία μαζί με την Λίζα Μαρί, την μητέρα της και την κόρη της γράφοντας λίγο περισσότερα λόγια για την σχέση τους: «Οι καρδιές μας ραγίζουν με τον ξαφνικό και σοκαριστικό θάνατο της Λίζα Μαρί.

Ο Τομ και εγώ είχαμε περάσει λίγο χρόνο με την οικογένεια κατά τη διάρκεια της περιοδείας προώθησης της ταινίας «Elvis». Ήταν τόσο ειλικρινής και άμεση, περίμενε με ανυπομονησία την πρεμιέρα της ταινίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Hanks (@tomhanks)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson)

Μίλησε τόσο τρυφερά για τον πατέρα της, εξήγησε τι σήμαινε η ταινία για εκείνη… Μας άνοιξε το σπίτι της, τη Γκρέισλαντ, και μας έκανε να νιώσουμε σαν το σπίτι μας. Αν δεν έχετε ακούσει τη μουσική της, πηγαίνετε να την ακούσετε. Είχε μια καταπληκτική φωνή, μια δύναμη και τρυφερότητα, που πάντα αγαπούσα», σημείωσε μεταξύ άλλων η Γουίλσον.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις