Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Λουιζίδου – Κόκλας: Το τέλος του τηλεοπτικού τους γάμου!

Τi νιώθουν για το τέλος της “Παιδικής Χαράς” και ποια είναι η σχέση τους με τη δημοσιότητα;

Το διάσημο τηλεοπτικό ζεύγος μίλησαν στο περιοδικό Down Town για το τέλος της επιτυχημένης σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσαν. Και οι δύο υποστήριξαν ότι στεναχωρήθηκαν για το τέλος της “Παιδικής Χαράς” αλλά σε καμία περίπτωση δεν ένιωσαν πικρία.

Αντίθετα, έδειξαν να κατανοούν τους λόγους για τους οποίους αποφάσιστήκε η διακοπή της σειράς. Η Ρένια Λουιζίδου είπε χαρακτηριστικά: “Ακούω τους ανθρώπους καθημερινά που ζορίζονται και καταλαβαίνω ότι δεν είναι καθόλου η ώρα να γκρινιάζω εγώ για το σιριαλάκι”. Ο Κώστας Κόκλας δήλωσε: “Μου έχει αφήσει μια πάρα πολύ καλή γεύση, αλλά έτσι είναι η τηλεόραση”. 

Μπορεί η σειρά να διακόπηκε, όμως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί στο θέατρο. Το τηλεοπτικό δίδυμο ξεκινά περιοδεία με μιία από τις σημαντικότερες και διασημότερες κωμωδίες της Ευρωπαϊκής Αναγέννησης,  του Κάρλο Γκολντόνι “Η Λοκαντιέρα”.
 
Ο Κώστας Κόκλας θα υποδύεται τον Ριπαφράτα, έναν μισογύνη που ερωτεύεται τελικά την Μιραντολίνα, δηλαδή την Ρένια Λουιζίδου. “Η Μιραντολίνα είναι μια γυναίκα προχωρημένη,που δεν θέλει να παντρευτεί, πανέξυπμη, που μπορεί να χειριστεί όλους τους άντρες, να ελίσσεται και να χρησιμοποιεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα”, αναφέρει η Ρένια Λουιζίδου για τον ρόλο της.

Παράλληλα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ μοιραία γυναίκα, αφού κατά τη γνώμη της δεν πληρεί ούτε τις προδιαγραφές, ούτε τον χαρακτήρα της μοιραίας! Τέλος, έκανε λόγο για τον ρόλο που παίζει η δημοσιότητα στην ζωή της. “Η δημοσιότητα έχει πολύ μεγάλη δύναμη”, είπε και συμπλήρωσε ότι την φοβάται. 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε