Lifestyle

Μ. Λύτρα: “Έχω περάσει από σχέση που έτρωγα ξύλο”

Η τραγουδίστρια μίλησε σε μεσημεριανή εκπομπή για τις καταστάσεις που έχει ανεχτεί από προηγούμενες σχέσεις της...

Η Μάρω Λύτρα μίλησε στην εκπομπή “TV Weekend” για τις δύσκολες καταστάσεις που έχει περάσει μέσα από τις σχέσεις της. Δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει περάσει και κατάθλιψη αλλά προσπάθησε και το αντιμετώπισε: “Δεν είναι ντροπή ούτε να βρεις ψυχολόγο και να βοηθήσεις τον εαυτό σου.”

Όταν ήρθε στην Ελλάδα πριν από κάποια χρόνια για να μπει στο Fame Story, όπου και την γνωρίσαμε, είχε άλλη νοοτροπία όπως λέει η ίδια. “Σκεφτόμουνα ότι δεν έπρεπε να πω το ένα ή το άλλο αλλά την ξεπέρασα πλέον. Η αλήθεια είναι πως έχω την τάση να τα βλέπω όλα λίγο σκούρα. Προσπαθώ να το δουλέψω αυτό μέσα μου”, εξηγεί. 

Η Μάρω αναφέρθηκε και στον πρώην άντρα της με τον οποίο δεν έχει επαφές πια αφού είναι εκείνη που τον έχει πληγώσει. Όσον αφορά αυτούς που την πλήγωσαν λέει: “Δέχτηκα αρκετά πράγματα σε σχέσεις μου τα οποία δεν θα τα δεχόμουν τώρα. Έχω περάσει από σχέση που είχε ξύλο. Μου ʽχει τύχει να με χτυπάνε.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ναταλία Γερμανού: «Υπάρχει ζωή και χωρίς τηλεόραση, ο εχθρός της εκπομπής μου είναι ο τίτλος της»
«Προφανέστατα θα έρθει κάποια στιγμή που θα πρέπει να παραδώσω κι εγώ μια σκυτάλη σε επόμενη γενιά, σε άλλους παρουσιαστές» είπε η Ναταλία Γερμανού στην συνέντευξή της στο zappit.gr
Ναταλία Γερμανού
Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν παραιτούμαι αλλά η πολιτική μάλλον δεν μου ταίριαξε»
Για τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει καταλήξει σε εξωδικαστική συμφωνία με τον Χρήστο Κούγια, ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε ότι η υπόθεση έχει ήδη κλείσει δικαστικά και δεν θέλει να δώσει περαιτέρω δημοσιότητα στο θέμα
μπιμπίλας