Lifestyle

Μ. Βαρδινογιάννη: Η εκδήλωση για την ενίσχυση του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ

Η εταιρεία “GUESS Watches” στο πλευρό των παιδιών...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε μια σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, παρέλαβε από την κυρία Christina Iodice, Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνη Πωλήσεων Νότιας Ευρώπης της “GUESS Watches” και τους Έλληνες αντιπροσώπους των “GUESS Watches”, κυρίους Σταύρο, Αλέξανδρο και Τάσο Τσούγια, επιταγή αξίας 68.600 ευρώ, για την στήριξη του έργου της “ΕΛΠΙΔΑΣ” στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων.

 

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σταμάτης Κραουνάκης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
«Έχω παίξει σε 10.000 θεατές και σε 12 θεατές όταν είχε χιόνι - Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία όταν κάτι πάει χάλια» ανέφερε χιουμοριστικά σε συζήτηση για την καριέρα του
Σταμάτης Κραουνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασε η Μαρίνα του «Voice» που ήθελε να βαφτίσει την κόρη της – «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του»
«Αν ο στόχος μου ήταν η δημοσιότητα, το ευκολότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω σήμερα θα ήταν να δημοσιεύσω όλα όσα έχω κρατήσει ιδιωτικά», έγραψε ακόμα
Γιώργος Μαζωνάκης
15