Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Μάγδα Τσαγγάνη: Από το πολύ άγχος στη «Μαρία την άσχημη» έπαθα τον καρκίνο

Μάγδα Τσαγγάνη: Από το πολύ άγχος στη «Μαρία την άσχημη» έπαθα τον καρκίνο

Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η αγαπημένη ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, και μεταξύ άλλων μίλησε και για την περιπέτεια με την υγεία της.

Η Μάγδα Τσαγγάνη αναφέρθηκε αρχικά στο σπίτι της που καταστράφηκε από πυρκαγιά μετά από έκρηξη σε παρακείμενο κατάστημα.

«Λέω ότι είμαι καλά από συνήθεια. Το σπίτι μου είναι μια χαμένη υπόθεση. Κάηκε από κάποιους ανεγκέφαλους δολοφόνους. Λέω στους υπευθύνους ότι δεν κάηκε σπιρτόκουτο, μικρό κοριτσάκι μπήκα σε αυτό το σπίτι, το ’61.

Εκεί ήταν όλη μου η ζωή και ξαφνικά έμεινα άστεγη. Έγιναν τρία πλιάτσικα».

Για την περιπέτεια με την υγεία της, αλλά και τη μάχη της με τον καρκίνο, η Μάγδα Τσαγγάνη συγκλονίζει: «Ο καρκίνος δε νικιέται. Ζω δεκαπέντε χρόνια γιατί δεν έκανε μετάσταση. Στάθηκα τυχερή, έκανα έξι χημειοθεραπείες.

Στην αρχή της ασθένειας αναρωτιόμουν αν του χρόνου θα ζω. Έμαθα να προσπαθώ και να μην απογοητεύομαι. Σήμερα, αναρωτιέμαι πώς έκανα αυτό».

Η ίδια έκανε και μία αποκάλυψη για τον καρκίνο. «Το επάγγελμά μου ήταν μέσα στο άγχος. Από το πολύ άγχος στη ‘Μαρία την άσχημη’ έπαθα τον καρκίνο».

Όσο για την καλύτερή δουλειά της; «Η ωραιότερή μου δουλειά ήταν ‘Ο εραστής δυτικών προαστίων’. Όταν τέλειωσα τα γυρίσματα, κατά διαστήματα έκλαιγα.

Αυτό που θυμάμαι είναι οι μεγάλες πλάκες, οι αγκαλιές και τα ανέκδοτα με τον Αλέξη Γεωργούλη», ανέφερε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις