Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαίρη Λίντα: Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών απαντά για τη σπουδαία τραγουδίστρια

Μαίρη Λίντα: Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών απαντά για τη σπουδαία τραγουδίστρια

«Η Μαίρη Λίντα δεν έχει κανένα πρόβλημα», λέει ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών.

Έπειτα από αναρτήσεις που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι οποίες ήθελαν τη Μαίρη Λίντα να έχει φύγει από τη ζωή, προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση. Γρήγορα η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και τα τηλέφωνα πήραν φωτιά.

Μέσα σε λίγη ώρα ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών Σπύρος Χαμακιώτης, όπου τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται η Μαίρη Λίντα.

Ο ίδιος επικοινώνησε αμέσως με τον παθολόγο Κωνσταντίνο Ρουσάκη και την υπεύθυνη των κοινωνικών υπηρεσιών του γηροκομεί ου Όλγα Χαραλαμποπούλου, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι μια χαρά.

«Χαίρει άκρας υγείας. Η Μαίρη Λίντα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εξαιρετικά καλά. Πάντα χαρούμενη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη» είπε στην «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη ο πρόεδρος του γηροκομείου, που δεν μπορούσε να καταλάβει πώς κυκλοφόρησε μια τέτοια είδηση για ένα άτομο που, παρά την προχωρημένη ηλικία του, είναι μια χαρά.

Αγανακτισμένος με την ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε εμφανίζεται και ο Σπύρος Μπιμπίλας, που με μια ανάρτησή του το βράδυ της Πέμπτης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, με μια φωτογραφία της τραγουδίστριας, έκανε έκκληση μέσα από το account του, γράφοντας: «Όσοι διαδίδουν ότι η αγαπημένη μας σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ας σταματήσουν. Η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας στο Γηροκομείο Αθηνών».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις