Lifestyle

Μαίρη Βυτινάρος: Ένας έρωτας μπορεί να με κρατούσε μόνιμα στην Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Μαίρη Βυτινάρος, την οποια γνωρίσαμε φέτος μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε στο ριάλιτι.

«Ήρθα στην Ελλάδα για το GNTM, ήρθα στο σπίτι μου, θα μπορούσα να μείνω μόνιμα. Το GNTM ήταν τέλεια εμπειρία για εμένα γιατί κάτι διαφορετικό για εμένα γιατί δεν ήξερα Ελληνικά καλά και τώρα θα πάρω δασκάλα να μάθω για να μείνω εδώ», είπε αρχικά η Μαίρη Βυτινάρος.

Και συνέχισε: «Ερωτεύτηκα με την Ελλάδα. Θα μπορούσε να με κρατήσει και ένας έρωτας εδώ».

Σχετικά με τον αν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, η Μαίρη Βυτινάρος αποκάλυψε: «Έχω τηλεοπτικές προτάσεις, δεν θέλω να πω κάτι ακόμα γιατί δεν θέλω να το ματιάσω», ανέφερε η Μαίρη Βυτινάρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Δέσποινα Μοιραράκη συγκινεί με την ανάρτησή της για την επέτειο γάμου με τον Γιάννη Κοντούλη: «Έζησα ένα όνειρο»
«Την στιγμή που σε αντίκρυσα με τη στολή σου να με περιμένεις με την ανθοδέσμη, σήκωσα τα μάτια μου ψηλά στον ουρανό και είπα "Σε ευγνωμονώ Θεέ μου!"», έγραψε η γνωστή επιχειρηματίας στην ανάρτησή της
Δέσποινα Μοιραράκη και Γιάννης Κοντούλης