Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαίρη Χρονοπούλου: Ο Ηλίας Ψινάκης λέει αντίο στην αγαπημένη φίλη του

Μαίρη Χρονοπούλου: Ο Ηλίας Ψινάκης λέει αντίο στην αγαπημένη φίλη του
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Ο Ηλίας Ψινάκης αποχαιρετά τη Μαίρη Χρονοπούλου με μια ανάρτηση στο Χ (πρώην Twitter), αποκαλύπτοντας μια άγνωστη ιστορία των δυο τους από όταν η αγαπημένη και σπουδαία σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είχε χρειαστεί να μπει στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα.

Όλη η Ελλάδα λέει αντίο σήμερα (6.10.2023) στη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, σηματοδοτώντας το τέλος της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου. Μεταξύ των φίλων της, ο Ηλίας Ψινάκης έκανε μια ανάρτηση με τρυφερά λόγια για τη φίλη του.

Ο Ηλίας Ψινάκης έγραψε για τα ξενύχτια που έκανε με τη Μαίρη Χρονοπούλου τόσο σε γλέντια όσο και στα νοσοκομεία, λέγοντας ότι η αγαπημένη ηθοποιός δεν έχασε ποτέ το χιούμορ της. 

Μάλιστα, για να αποδείξει τα λεγόμενά του, είπε τι του τραγουδούσε η Μαίρη Χρονοπούλου, όταν ήταν στο Θριάσιο νοσοκομείο μετά από ατύχημα.

«Τραγούδαγες στις νοσοκόμες “του αγοριού απέναντι πείτε του πως πεθαίνω” και με έδειχνες και πόναγες και γέλαγες», γράφει ο Ηλίας Ψινάκης στο αντίο του στη Μαίρη Χρονοπούλου.

Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη για τη Μαίρη Χρονοπούλου:

«Πόσες δεκαετίες με γλέντια, δόξες και ξενύχτια αλλά και πόσες μέρες, εβδομάδες, μήνες, έχω περάσει μαζί σου στα νοσοκομεία, χωρίς να χάσεις ποτέ το χιούμορ σου!

Όταν είχες καεί ολόκληρη στο Θριάσιο, που ξεροστάλιαζα στο δωμάτιο σου, τραγούδαγες στις νοσοκόμες «του αγοριού απέναντι πείτε του πως πεθαίνω» και με έδειχνες και πόναγες και γέλαγες.

Τελικά με ένα σκαλοπάτι τα κατάφερες και μου την έκανες. Βουτάω το πρώτο αεροπλάνο και έρχομαι να σου πω αντίο.

Να μου φιλήσεις όλα τα φιλαράκια μας που μας περιμένουν.

Σ’ αγαπάω πολύ!», έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης και έβαλε ένα emoji τριαντάφυλλου στην ανάρτησή του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις