Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μαίρη Χρονοπούλου: Τελέστηκε στο σπίτι της στην Παιανία το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό της

Μαίρη Χρονοπούλου: Τελέστηκε στο σπίτι της στην Παιανία το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό της
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Σε κλίμα θλίψης τελέστηκε σήμερα (11.11.2023) στο σπίτι που έμενε η Μαίρη Χρονοπούλου στην Παιανία το μνημόσυνο για την συμπλήρωση 40 ημερών από τη μέρα που η σπουδαία ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ΜΕΘ νοσοκομείου μετά από ατύχημα που υπέστη στην κατοικία της (έπεσε από σκαλάκια), συγκεντρώθηκαν σήμερα συγγενείς και φίλοι της για να τιμήσουν την μνήμη της ηθοποιού.

Η γνωστή ηθοποιός είχε δωρίσει το σπίτι της στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Μάλιστα ο εθελοντικός οργανισμός μη κυβερνητικού χαρακτήρα που έχει ως στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων τους, έφτιαξε στη μνήμη της και μια μαρμάρινη πλάκα που τοποθετήθηκε στο εξωτερικό του σπιτιού της και αποκαλύφθηκε σήμερα.

«Μαίρη Χρονοπούλου, ηθοποιός. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά», γράφει η μαρμάρινη πλάκα, δείχνοντας την τεράστια αγάπη που είχε η ηθοποιός στα παιδιά.

Στο μνημόσυνο της Μαίρης Χρονοπούλου βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μάκης Δελαπόρτας, o πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Εκεί ήταν και ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού, Νίκος Σταγόπουλος.

Φωτογραφίες NDP

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις