Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Μανώλης Μητσιάς: Τι είμαι εγώ για να κάνω τον κριτή σε ένα νέο παιδί που έχει όνειρα;

Μανώλης Μητσιάς: Τι είμαι εγώ για να κάνω τον κριτή σε ένα νέο παιδί που έχει όνειρα;

“Μου έχουν πει να είμαι κριτής σε τάλεντ σόου αλλά δεν πάω” εξηγεί ο Μανώλης Μητσιάς.

Στις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς από τάλεντ σόου και στην μακρόχρονη επιτυχημένη του διαδρομή εστίασε ο Μανώλης Μητσιάς μιλώντας, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και την Ελένη Μουστάκη στο MEGA. 

“Πάντα επέλεγα τις μπουάτ, έναντι των λαϊκών μαγαζιών, γιατί με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα όπως ο Γκάτσος, ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης και ο Μούτσης δεν είπαμε τραγούδια τα οποία θα τα έλεγα που θα έλεγα σε μια πίστα μεγάλη και θα πετούσαν τα λουλούδια

Με παρακάλεσαν να πάω αλλά εγώ αρνήθηκα με τόλμη γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν έγραφαν τραγούδια για αυτό τον σκοπό” εξήγησε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

“Δεν επηρεάστηκα ποτέ από τα χρήματα για να πάω στα λαϊκά μαγαζιά που ήταν πολλαπλό το μεροκάματο. Αν κυνηγούσα την δουλειά μόνο για τα χρήματα, δεν θα υπήρχα σήμερα”.

“Μου έχουν πει να είμαι κριτής σε τάλεντ σόου αλλά δεν πάω. Δεν μ’ αρέσει να κάνω τον κριτή, τι είμαι εγώ για να κάνω τον κριτή σε ένα νέο παιδί που έχει όνειρα και θέλει να πετάξει;

Γιατί να του κόψω εγώ τα φτερά επειδή έτυχε εκείνη την ημέρα να τσακωθώ με την γυναίκα μου και δεν ήμουν καλά;” πρόσθεσε εν συνεχεία, με σαφήνεια, ο Μανώλης Μητσιάς στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις