Lifestyle

Μαντώ: Δεν μετάνιωσα που δεν έμεινα στην Αμερική

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην «Ελένη» η Μαντώ αποκάλυψε εάν μετάνιωσε που δεν ακολούθησε την καριέρα στην Αμερική και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά στη σκηνή της Eurovision.

Η τραγουδίστρια χαρακτήρισε τον εαυτό της ως σπιτόγατα, καθώς το σπίτι της την ισορροπεί και την κάνει να αγαλλιάζει. Μένει μαζί με τα δύο της παιδιά, τα οποία τα έχει ελεύθερα αλλά ταυτόχρονα είναι από πάνω τους.

Η Μαντώ αποκάλυψε πως οι γονείς της την ήθελαν δικηγόρο και όχι τραγουδίστρια, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο που έμενε στην Αμερική.

«Δεν ξέρω εάν παρέμενα στην Αμερική θα έκανα την αντίστοιχη καριέρα που έκανα εδώ. Δεν μετάνιωσα που δεν έμεινα στην Αμερική, η χώρα μου φέρθηκε πάρα πολύ γενναιόδωρα. Η Αμερική ήταν σχολείο, έκανα κάποιες διεθνείς κυκλοφορίες ως συνθέτης και έγραψα στη Τζέσικα Σίμπσον», δήλωσε.

Η Μαντώ ανέφερε πως είναι από εκείνους τους ανθρώπους που βαριέται αφόρητα να κάνει τα ίδια και τα ίδια, ενώ εκείνο που την προβληματίζει στις μεγάλες πίστες πλέον είναι το ωράριο.

«Τα διαζύγια μου δεν τα θεωρώ προσωπικές αποτυχίες, αλλά σαν ένα πολύ ωραίο διάστημα στη ζωή μου. Έμαθα πολλά πράγματα από τους συντρόφους μου, εξελίχθηκα και έχω άριστες σχέσεις με όλους».

Η Μαντώ συμμετέχει στην παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας» στο θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», μαζί με τον Λεωνίδα Κακούρη.

«Στη «Μελωδία της Ευτυχίας» κάνω το ρόλο της ηγουμένης και είναι η πρώτη φορά που κάνω πρόζα. Το ταλέντο δεν έχει ημερομηνία λήξης. Έρχεται κάποια στιγμή το πλήρωμα του χρόνου και λες ότι τώρα θα κάτσω και θα απολαύσω τις δάφνες μου», δήλωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Κόλιν Φάρελ αποθέωσε τη νέα του συμπρωταγωνίστρια, Μάργκοτ Ρόμπι: «Δεν είναι μόνο μια απίστευτη ηθοποιός»
Οι δύο ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ταινία «A Big, Bold, Beautiful Journey», που θα έρθει και στους ελληνικούς κινηματογράφους με τίτλο «Ένα μεγάλο όμορφο τολμηρό ταξίδι»
Ο Κόλιν Φάρελ και η Μάργκοτ Ρόμπι