Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Μάρα Δαρμουσλή: Περιέγραψε τις δυσκολίες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και τη σκέψη για υιοθεσία

Μάρα Δαρμουσλή: Περιέγραψε τις δυσκολίες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και τη σκέψη για υιοθεσία
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της και η ηθοποιός τόνισε ότι ήθελε ένα δεύτερο παιδί, αλλά είχε πει στον σύζυγό της ότι αν καθυστερήσει, τότε θα ήθελε να προχωρήσουν στη λύση της υιοθεσίας.

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην απόφαση να γίνει για δεύτερη φορά μητέρα και τις δυσκολίες αυτής της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πριν μείνει έγκυος είχε πει στον σύζυγό της ότι αν καθυστερήσει το δεύτερο παιδί, τότε θα ήθελε να προχωρήσουν σε υιοθεσία.

«Το θέλαμε πολύ με τον Βασίλη (σ.σ. το παιδί μας). Ναι, το θέλαμε. Του είχα πει κιόλας: “Σου βάζω και όρια. Άμα δούμε ότι καθυστερεί, πάμε να το πάρουμε έτοιμο”. Τόσα παιδιά δηλαδή, πραγματικά, έχουν ανάγκη από αγάπη. Και προέκυψε ευτυχώς με εύκολο σχετικά τρόπο, γρήγορα, χωρίς πολύ χρήση χημικών και διάφορων ουσιών. Με βιταμίνες απλά και συμπληρώματα διατροφής», ανέφερε η ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή.

Η ηθοποιός μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Έπεσε όμως μαζί με την καραντίνα οπότε ήμασταν λίγο δύσκολα, χώρια ο ένας από τον άλλον, να προσέχουμε και φοβόμουν γιατί είχε και δυσκολίες η κατάσταση. Δηλαδή το πέρασμα δεν ήταν τόσο ομαλό ενώ στα 23 είσαι λίγο ζαμανφού, εντάξει μωρέ και μικρή είμαι», ανέφερε.

 

«Πέρασα τελείως διαφορετικά τις δυο εγκυμοσύνες. Έχει να κάνει και με τον τρόπο ζωής. Ήμουν σε έναν τρόπο ζωής στα 23 που ήμουν συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, γυμναστήρια, διατροφές και ένα τρέξιμο οπότε το είδα σαν μια ευκαιρία να κάνω ένα time out και να χαλαρώσω λιγάκι από αυτούς τους ρυθμούς. Ουσιαστικά απλά ξεκουράστηκα χωρίς να με ζορίζω. Τώρα όμως ήταν πιο συνειδητό ενώ είμαι ένας άνθρωπος στα 40, ίσως θα έλεγες ότι θα ήθελες να ξεκουραστεί, που τρώγομαι με τα ρούχα μου και θέλω να κάνω πράγματα . Μ’ αρέσει να χορεύω, να κάνω ακροβατικά και διάφορα άλλα που δεν είναι της ηλικίας μου. Ξαφνικά όμως έπρεπε να κάτσω στο σπίτι, να προσέχω και να είμαι πιο μετρημένη γιατί ήταν λίγο τα πράγματα πιο ευαίσθητα» συμπλήρωσε η Μάρα Δαρμουσλή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις