Lifestyle

Mαρί Κυριακού: Χωρίς μακιγιάζ και βόλτα για ψώνια στα βόρεια προάστια!

Πού απαθανατίστηκε η παρουσιάστρια του "Με αγάπη"; Δείτε φωτογραφίες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια βόλτα για ψώνια έκανε πρόσφατα στα βόρεια προάστια η Μαρί Κυριακού μαζί με μια φίλη της κι απαθανατίστηκε από το TLIFE. Η παρουσιάστρια του “Με αγάπη” ήταν αμακιγιάριστη και ντυμένη casual, ενώ έδειχνε απασχολημένη μιλώντας στο κινητό της. Αφού είδε τις στολισμένες βιτρίνες, ψώνισε ένα δώρο κι απομακρύνθηκε από το γνωστό εμπορικό κέντρο.

Δείτε στο TLIFE τις φωτογραφίες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με μία μαντινάδα: «Ας τραγουδάει του Θεού από την αυγή ως τη δύση»
Η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη συγκίνησή της με λίγες λέξεις, συνδέοντας το τραγούδι, που σημάδεψε ολόκληρη τη διαδρομή του καλλιτέχνη, με το τελευταίο «ταξίδι»
Μαρία Τζομπανάκη
Άννα Πρέλεβιτς: Αποχωρίστηκε για τρεις μέρες τα δίδυμα – «Οι τύψεις πολλές αλλά χαίρομαι τόσο που έχω επιστρέψει στη δουλειά»
Η τρυφερή εξομολόγηση της πρώην Σταρ Ελλάς για τις μικρές της «νεραϊδούλες» και τα ανάμεικτα συναισθήματα της επιστροφής στην επαγγελματική της καθημερινότητα
Άννα Πρέλεβιτς