Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαρία Αλεξάνδρου: Με απήγαγαν, με ξυλοκόπησαν άγρια και με κούρεψαν (video)

Μαρία Αλεξάνδρου: Με απήγαγαν, με ξυλοκόπησαν άγρια και με κούρεψαν (video)

Σοκάρει η καταγγελία της Μαρίας Αλεξάνδρου για την επίθεση που δέχτηκε πριν από έναν χρόνο σε ερημική τοποθεσία στη Θεσσαλονίκη. Η ηθοποιός αισθησιακών ταινιών μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA.

Όπως ανέφερε η Μαρία Αλεξάνδρου, η επίθεση έγινε από άνδρες και γυναίκες, που την απήγαγαν, την έδειραν και την κούρεψαν με ψαλίδι! Αφορμή, όπως είπε, το γεγονός πως είχε σχέση με έναν συγκεκριμένο άνδρα και όσα έγιναν εξαιτίας ζήλιας.

«Δεν είναι πολύ εύκολο να συζητάς γι’ αυτό και όταν περνάς κάτι τέτοιο. Είμαι συντετριμμένη από αυτό και εύχομαι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη. Αυτός ήταν και ο λόγος που δημοσιοποίησα και τις φωτογραφίες. Ήταν κάτι πολύ άσχημο και κάτι παραπάνω από συνταρακτικό» είπε με τρεμάμενη φωνή το μοντέλο και εξομολογήθηκε καρέ καρέ πώς έγινε η αρπαγή.

«Στην ερημική τοποθεσία που με πήγαν, μου επιτέθηκαν με μαχαίρι, έχω μία ουλή που δε μπορώ να σας τη δείξω τώρα δημόσια. Με μαχαίρωσαν στην κοιλιά και μετά προχώρησαν σε άλλες διαδικασίες, όπως το κούρεμα, κακοποίηση και λεκτική βία. Το πιο συνταρακτικό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν πεσμένη κάτω και με χτυπούσαν αλύπητα στο κεφάλι. Με έσυραν στον δρόμο και μου έσκισαν τα ρούχα. Προσπάθησαν να αλλοιώσουν την ομορφιά μου», είπε η Μαρία Αλεξάνδρου.

«Ήταν ψυχοπαθείς μαζί μου. Οι γυναίκες είχαν το μένος και το μίσος μαζί μου. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα καιρό πριν, αλλά δεν είχα δώσει βάση. Όχι μόνο γιατί ήμουν με εκείνον τον σύντροφο τότε, αλλά λόγω του ότι είμαι αυτή που είμαι και ζηλεύουν. Δεν το πήρα και στα σοβαρά… Δεν περίμενα ότι ένας άνθρωπος θα καθοδηγήσει άλλους 5-6 ανθρώπους να φτάσουν ως εκεί. (…)», σημείωσε. 

.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις