Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρία Ιωαννίδου για Άννα Μαρία Βέλλη: Θεώρησα άδικο αυτό που συμβαίνει στον Άρη Μακρή

Μαρία Ιωαννίδου για Άννα Μαρία Βέλλη: Θεώρησα άδικο αυτό που συμβαίνει στον Άρη Μακρή

“Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στις κρεβατοκάμερες, πίσω από τις κλειστές πόρτες” τονίζει η Μαρία Ιωαννίδου.

Για την συνεργασία που είχε στο πρόσφατο παρελθόν με τον Άρη Μακρή στο θέατρο μίλησε Μαρία Ιωαννίδου με αφορμή τον ντόρο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με όσα δηλώνει η Άννα Μαρία Βέλλη χωρίς να κατονομάζει τον κακοποιητή της.

«Εγώ, όσο τον έζησα στις πρόβες, ήσυχος ήτανε, δεν δημιουργούσε προβλήματα, έχω να πω τα καλύτερα. Ήταν ήσυχος και πραγματικά τον συμπαθώ. Όλη αυτή η φασαρία που γίνεται γύρω από αυτό το θέμα μου έκανε εντύπωση. Λέω τι γίνεται με τον Μακρή, αφού είναι ένα καλό, ήσυχο παιδί. Το θεώρησα άδικο επειδή τον ήξερα» υπογράμμισε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια.

«Κανείς δεν ξέρει στις κρεβατοκάμερες, πίσω από τις κλειστές πόρτες, τι γίνεται. Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί δεν είχα αυτή την εντύπωση που έβγαζαν τα κανάλια και ουρλιάζουν και φωνάζουν. Το ψάχνουν πολύ το θέμα γιατί είναι ένας νέος ηθοποιός. Είναι κρίμα.

Εμένα προσωπικά, εφόσον με ρωτάτε, έχω την καλύτερη εντύπωση και μου έκανε και εντύπωση όλη αυτή η φασαρία».

  

«Ας ισορροπήσουμε λιγάκι τα πράγματα, τώρα μπήκε το #metoo στη μέση, μπήκανε διάφορα, αδικούμε ανθρώπους. Να πάνε στα δικαστήρια. Δεν είναι να κάνουμε μεταξύ μας δικαστήρια και να δικάζουμε τον καθένα.

Πήγαινε στα δικαστήρια να τα βρεις. Τι μας ζαλίζεις; Αυτό» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” στον ΣΚΑΪ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις