Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρία Καρλάκη: Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα, δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω

Μαρία Καρλάκη: Μου χτυπούσε το κεφάλι στο πάτωμα, δεν είχα τη δύναμη να τον καταγγείλω

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Μαρία Καρλάκη.

Η όμορφη τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη, καλεσμένη στην εκπομοπή του Γργηγόρη Αρναούτογλου, προχώησε σε αποκαλύψεις για την προσαωπική της ζωή.

Περιέγραψε την πορεία της από τη Δράμα στη Θεσσαλονίκη, τις σπουδές που άφησε στην άκρη και τους λόγους που την οδήγησαν να γίνει τραγουδίστρια κρυφά από την οικογένειά της.

Η Μαρία Καρλάκη μίλησε και για τη δυνατή φιλία που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και εξήγησε πως η ευχή της να ερμηνεύσει Αντώνη Βαρδή έγινε πραγματικότητα.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από κακοποιητική συμπεριφορά πρώην συντρόφου της, τον φόβο της για τον γάμο, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως θα αποκτούσε παιδί με τον καλύτερό της φίλο, για να νιώσει τη μητρότητα.

Μάλιστα όπως είπε, ο πρώην σύντροφος της είχε φτάσει στο σημείο να της χτυπάει το κεφάλι στο πάτωμα.

«Τότε που το είπα ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να το δεχτεί, γιατί στην Ελλάδα είμαστε και πατριαρχική οικογένεια.

Τώρα είναι ο κόσμος είναι έτοιμος να το ακούσει. Χάρηκα που βγήκα και μίλησα για να ξέρουν αυτές οι γυναίκες ότι υπάρχει λύση και ότι αν εμπιστευτούν τον εαυτό τους μπορούν να φύγουν από όλο αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο, εμένα έχουν περάσει κάποια χρόνια και ακόμα και τώρα αν μου σηκώσεις το χέρι να μου κάνεις κόλλα πέντε εγώ θα τρομάξω.

Δεν το κατήγγειλα, δεν είχα τη δύναμη, πέρασε ο καιρός και τον συγχώρεσα μέσα μου. Αν τον δω στο δρόμο θα του μιλήσω», είπε η Μαρία Καρλάκη..

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μίσος για τις γυναίκες. Δεν ξέρουν ότι έχουν λάθος. Όταν μου πιάνεις το κεφάλι και μου το χτυπάς κάτω μπορεί εγώ να πεθάνω. Αυτοί είναι εν δυνάμει δολοφόνοι. Μπορεί με ένα χτύπημα ο άλλος να πεθάνει.

Σκέψου τις γυναίκες που έχουν παιδιά και κάθονται και τα υπομένουν; Υπάρχουν σύλλογοι που είναι 24 ώρες κοντά μας.

Με έκανε να πιστεύω ότι δεν είμαι όμορφη, ότι είμαι παχιά. Είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Ήταν κακοποίηση και ψυχολογική. Ζήτησα βοήθεια από τα κορίτσια στον σύλλογο κακοποιημένων γυναικών και μια μέρα που ήμουν στο μπάνιο μιλούσα μαζί τους, μου είπαν πως να το διαχειριστώ και εκείνο το βράδυ δεν κινδύνεψα», είπε η Μαρία Καρλάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις