Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Μαρία Κίτσου: Θα ήθελα να μου εμπνεύσει ο σύντροφός μου την απόκτηση ενός παιδιού

Μαρία Κίτσου: Θα ήθελα να μου εμπνεύσει ο σύντροφός μου την απόκτηση ενός παιδιού

Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», και μίλησε μεταξύ άλλων για την ανανέωσή της στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Στον ρόλο υποδύομαι μία σύγχρονη γυναίκα, αλλά ήθελα να κάνω και μία αλλαγή. Όταν έκανα τις ”Μέλισσες” δεν μπορούσα να κάνω καμία αλλαγή. Μου αρέσουν οι αλλαγές».

Για τον εαυτό της, η Μαρία Κίτσου παραδέχθηκε: «Είμαι πολύ αγχώδης, από μαθήτρια που ήμουν. Ευτυχώς δεν το μεταφέρω αυτό στους ανθρώπους δίπλα μου. Προσπαθώ να χαλαρώνω, με παρασέρνουν και οι φίλοι και προσπαθώ κι εγώ».

Για το θεατρικό έργο που πρωταγωνιστεί, η Μαρία Κίτσου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η γυναίκα που υποδύομαι είναι 33 χρονών και θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί.

Είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει πολύ τις γυναίκες. Το έργο βασίζεται σαν ιδέα στην ”Γέρμα” του Λόρκα, όπου ”γέρμα” σημαίνει στείρα γη».

Για την Μαρία Κίτσου η απόφαση απόκτησης ενός παιδιού έχει να κάνει: «Δεν είχα την επιθυμία από μικρό παιδί να κάνω παιδί, πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να μου το εμπνεύσει ο σύντροφός μου», αναφέρει η ίδια.

Την φοβίζει η απόκτηση ενός παιδιού; «Είναι το πιο ιερό καθήκον του ανθρώπου να βοηθήσει να μεγαλώσει ένας άλλος άνθρωπος με δική του προσωπικότητα. Είναι θυσία ζωής και για αυτό το θεωρώ τεράστια ευθύνη».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις