Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαρία Κωνσταντάκη: Θα κάνει 5 μαραθώνιους σε 5 ημέρες για καλό σκοπό

Μαρία Κωνσταντάκη: Θα κάνει 5 μαραθώνιους σε 5 ημέρες για καλό σκοπό

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάκη, θα περπατήσει συνολικά 210 χιλιόμετρα μετά από ξεχωριστούς μαραθώνιους, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία για την ενίσχυση του συλλόγου «Φλόγα», για τους γονείς με παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

Η Μαρία Κωνσταντάκη θα κάνει 5 μαραθώνιους σε 5 ημέρες, δηλαδή θα περπατάει 42 χιλιόμετρα την ημέρα, ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη λειτουργία του συλλόγου. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η ίδια είπε πως δεν έχει καμία σχέση με τη γυμναστική και σημείωσε:

«Εγώ δεν έχω σχέση με τη γυμναστική, εκτός του να πηγαίνω βόλτα το σκύλο μου. Είπαμε να επιλεγεί ένας άνθρωπος που δεν έχει σχέση με τη γυμναστική, ώστε να κινητοποιήσουμε όλο και περισσότερο κόσμο». Όπως υπογράμμισε, «Όλο αυτό γίνεται για τους γονείς και τα παιδιά της “Φλόγας”».

«Αυτή η δοκιμασία θέλει λίγη τρέλα», είπε χαμογελώντας στην κάμερα και υπενθύμισε πως την Παρασκευή ο μαραθώνιος έρχεται στην Αθήνα και πως «στα τελευταία μέτρα καταλήγουμε στην Πλατεία Κοτζιά». 

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι μπορούμε όλοι να καλέσουμε ή να στέλνουμε μήνυμα για την ενίσχυση του Συλλόγου «Φλόγα» και την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στο 19813.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις