Lifestyle

Μαρία Λουίζα Βούρου: «Υπήρξε μια περίοδος που τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλά στον γάμο μου»

«Ευτυχώς την έχουμε ξεπεράσει», εξομολογήθηκε παράλληλα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την κρίση που πέρασε στον γάμο της με τον Γιάννη Παπαγεωργίου μίλησε δημοσίως η Μαρία Λουίζα Βούρου, τονίζοντας ότι πλέον εκείνη και ο σύζυγός της είναι μία χαρά μεταξύ τους. 

Το βράδυ της Δευτέρας (08.12.2025) η Μαρία Λουίζα Βούρου βρέθηκε σε μία εκδήλωση και παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Την Τρίτη η εκπομπή «Happy Day» παρουσίασε τα όσα είπε για τον γάμο της.

Η επίμαχη ερώτηση για την προσωπική της ζωή έγινε με αφορμή κάποια δημοσιεύματα περί κρίσης στον γάμο της με τον Γιάννη Παπαγεωργίου.

«Πράγματι είχαν κυκλοφορήσει διάφορα περί κρίσης στον γάμο μου. Υπήρξε μια περίοδος που τα πράγματα δεν ήταν πολύ καλά. Ευτυχώς την έχουμε ξεπεράσει αυτή την περίοδο και τώρα είμαστε καλά», απάντησε με ειλικρίνεια στη σχετική ερώτηση η Μαρία Λουΐζα Βούρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Λουίζα Βούρου κι ο Γιάννης Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2019 με θρησκευτικό γάμο στην Άνδρο και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σταμάτης Κραουνάκης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
«Έχω παίξει σε 10.000 θεατές και σε 12 θεατές όταν είχε χιόνι - Πάντα υπάρχει μια δικαιολογία όταν κάτι πάει χάλια» ανέφερε χιουμοριστικά σε συζήτηση για την καριέρα του
Σταμάτης Κραουνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασε η Μαρίνα του «Voice» που ήθελε να βαφτίσει την κόρη της – «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του»
«Αν ο στόχος μου ήταν η δημοσιότητα, το ευκολότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω σήμερα θα ήταν να δημοσιεύσω όλα όσα έχω κρατήσει ιδιωτικά», έγραψε ακόμα
Γιώργος Μαζωνάκης
19